replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月8日星期五

Jongen London 'Tie-Fighter' vormige horloge

Today's horloge is een van de landen waar er geen duidelijke naam of het modelnummer dus ik heb gehad om een ​​beschrijvende naam voor de blog post.
Dit bijzondere ontwerp van het horloge herinnert me aan een Tie Fighter uit Star Wars. Het heeft een centraal gedeelte met het gezicht en twee verticale 'vleugels' aan de zijkanten.
Het horloge is door de Boy London merk The Boy London horloges lijken te komen in een paar opvallende stijlen -. Een met een volledig metalen ontwerp, en één die meer eenvoudige horloges met two tone lederen riemen Dit model is eigenlijk een beetje .. bit tussen de twee, maar dichter bij de metalen horloges. Het heeft een ongebruikelijk gevormde metalen kast en de leren riem een ​​metalen bevestiging met jongen op die vergelijkbaar is met de links in vele metalen bandjes.
Het horloge deel is een quartz analoog ontwerp. Het is een 3 de hand model wijzerplaat, maar met een secondewijzer, die is gevormd met de naam Boy. De originele ontwerp heeft de totem stijl Eagle logo dat Boy London vaak gebruikt, en heeft alleen nummers voor 2, 5, 8 en 11.
De rug is een van de typische Boy Londen ontwerpen, waarin het adres van de Boy London originele winkel -. 153 Kings Road Het bepaalt ook dat de oorspronkelijke maker is Stephanie Raynor, die zou kunnen betekenen dat dit werd gedaan door andere dan de oorspronkelijke Boy iemand Londen bedrijf. De rug zegt ook het auteursrecht MCMXCIV (1994), dat is wanneer de oorspronkelijke merk Boy Londen was op hiaat. Andere informatie op de achterkant is dat het horloge heeft een Japanse beweging en een roestvrij staal terug.
Bekijk meer replica Zwitserse en patek philippe nuovo stile

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex