replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月14日星期四

Agnès b LCD W205

Ik heb een paar agnès geplaatst b horloges op de blog tot nu toe, maar dit is een beetje anders dan alle anderen.
Het verschil hier is dat dit model is een Agnès b lcd-kijken in plaats van de meer gebruikelijke analoge quartz horloges.
Agnes b merk is een Franse mode-merk in 1973 gestart door de ontwerper Agnès Andrée Marguerite de problemen. Het modemerk is de belangrijkste zakelijke, maar er is ook een filmproductiebedrijf en Agnès is eveneens gefinancierd voltooiing van diverse films. Het modemerk begon met kleding van vrouwen voordat hij verhuisde naar herenkleding in 1981 de horloges begon in 1989 en is gemaakt in samenwerking met Seiko, met de horloges nog steeds geproduceerd op dit moment. Het logo is de Agnès b naam in een script doopvont, maar dit betekent ook dat is in de war door velen 'Agnis b' in plaats daarvan te lezen.
Dit model is gebaseerd op de Seiko W205 module. Het heeft een kleine omgekeerde LCD display die 3 1/2 cijfers laat zien. De module is één van de typische eenvoudige digitale modules en alleen tijd, datum en seconden weergegeven.
De zaak is vrij dik in het centrum, waar de LCD display is, en er is ook het merk logo en 'Paris' boven en onder het display. De zaak hellingen vervolgens naar beneden in de richting van de band aansluiting, en de band is een roestvrij stalen uitbreidende bracelet design (artikelnummer E0D7AG-S), waar de links draaien wanneer het uitbreiden.
Het volledige modelnummer is W205-4480, en dit model kwam uit in 1997 of 2007. Als ik deze module heb gekenmerkt eerder in twee Cabane de Zucca horloges, die vanaf het midden / eind jaren '90 kwam, zou ik denk dat dit horloge is ook uit dezelfde periode.
Bekijk meer rolex en rolex cellini

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex