replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月3日星期日

DJ Honda DJ009

Er zijn een heleboel van horloges die er zijn die delen van de bijzondere collecties gemaakt door / voor beroemdheden zijn. Uit die ik ben tegengekomen, de horloges van de DJ Honda modecollectie zijn de meest interessante en gevarieerde set die ik heb gezien.
Dit horloge is de DJ009 (of DJ 009) en is een lcd-model. Het heeft een zijwaartse inverse LCD, met het scherm wordt bekeken beste uit langs uw arm. De zaak is plastic met een glanzende zilveren rand om het LCD wordt geschroefd op de voorzijde. De band is rubberachtig, en is uit één stuk, gaan over de voorzijde van het gezicht, en het bevestigen met een gesp aan de achterkant. Het LCD-scherm is een 2-line design, met de bovenste regel normaal blijkt dag en datum, met de . 6 cijfers voor de tijd onder Er is een standaard verzameling van modes in het horloge - stopwatch, timer, alarm en tweede tijd, en er is ook een EL-achtergrondverlichting (die piept als u op, dus het is niet goed voor een rustige nacht te gebruiken).
De achterkant heeft de DJ Honda 'h' logo in het midden, samen met de gebruikelijke verklaringen (waterdicht, roestvrij staal terug, Base metal bezel) en het modelnummer. Op basis van de ontwerpen in de collectie, ik denk dat ze zijn geproduceerd in samenwerking met Seiko (of Alba) als enkele modellen zijn bijna hetzelfde als late 90s Seiko AKA designs.
Bekijk meer replicas horloge en patek philippe twenty-4 hours

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex