replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月28日星期四

Casio Meta ME-110

Depuis que je commencé mon blog, je couvrais un couple de montres avec le nom de la série ME, mais les deux étaient des éditions spéciales, donc je suppose que le ME-100 était un one-off.
Aujourd'hui, je vais bloguer autre dans la série appelée le ME-110 (et il ya un ME-120 à venir à un certain point dans le futur). Les montres ME sont une série appelée Meta qui a un logo d'un M dessiné comme un Soundwave (ou rythme cardiaque). La gamme a un peu de science-fiction se sentent à eux, et ont tendance à être très brillant et métallique. Je ne l'ai pas trouvé plus sur la gamme, car il a un de ces noms qui obtient trop de coups de recherche sur Internet pour être utile.
Le ME-110 utilise un module 1828, et est une banque de données de temps du monde (appelé mémoire de données dans ce cas) modèle (et il semblerait qu'il est un illuminateur Casio trop).
Le visage a un grand écran LCD qui n'a pas l'air d'avoir la profondeur normale d'un écran LCD, donnant l'impression que les chiffres sont sur la vitre avant. L'écran a divers domaines avec des boîtes pour les indicateurs d'état sur le dessus, petite chiffres date et du jour ci-dessous, l'écran principal de temps à 6 chiffres en dessous, et une matrice de points montrant l'année au fond. Changement des modes de rien, sauf la banque de données ne change que l'affichage à matrice de points, avec le temps étant représenté partout.
Mode-sage, il a des temps multiples, le temps du monde (qui cycles à travers alphabétique plutôt que par fuseau horaire), alarme, chronomètre, et la banque de données (avec 30 emplacements).
Le bracelet est en correspondance avec le cas (comme les fentes de pièce de liaison dans le côté de l'affaire), et dispose d'un numéro de pièce du S737-L. Il y avait aussi une variante avec un bracelet en maille trop.
Bekijk meer Replica horloges Zwitserse en patek philippe golden ellipse

2016年1月25日星期一

Jongen Londen B voor Boy - Wheel

Ik heb een heleboel Boy London horloges in mijn collectie en ik ben langzaam het vinden van een beetje meer als ik uitchecken elk een.
Today's Boy London horloge is uit een lijn van horloges brachten ze opgeroepen B voor Boy. In januari had ik dacht dat dit was een aparte lijn, maar als de achterzijde van dit horloge zegt B Boy van Boy London, dan denk ik dat ik kan bevestigen. Zowel van de horloges in deze lijn die ik heb geblogd heb kleinere gevallen gehad, en de band is hier heel kort (maar net passend mijn pols), wat suggereert dat deze horloges waren misschien een lijn voor kinderen. Ik zou gehoopt dat weten dit was een aparte regel zou helpen om een ​​meer specifieke zoekopdracht, maar in plaats daarvan krijg ik een paar die te koop zijn en de meeste treffers wijzen terug naar mijn blog ...
Het horloge is een 3 handontwerp wijzerplaat in een ronde behuizing. De bezel is heel breed en heeft de B voor de naam Boy geperst in het samen met symbolen van een zon, maan, de kroon, en de sterren zoals uur markers en de nummer 9 is de enige numerieke uur marker. Het gezicht is versierd met een geschetste wiel en het woord Boy, en heeft kleine tekst zeggen Japan Movt (die het grootste deel van de tijd met Boy London betekent Miyota, maar ik moet het weer te openen om te bevestigen it). De rug heeft bovenstaande beschrijving, evenals een geschetste uitvoering van de Boy London persoon symbool.
De band heeft hints van de gebruikelijke Boy London ontwerp, maar met een paar verschillen. Het is gemaakt van zwart leer (enkele kleur) met een stud / knop, die in dit geval zegt Jongen Londen en heeft een Union Jack in het midden. De gesp is de gebruikelijke gegoten Boy ontwerp ook.
Timing is een van de dingen die ik het meest in de war over de Boy London horloges. Het merk bestaat al sinds de jaren '70 geweest, maar de meeste van de horloges lijken te zijn verschenen in de jaren '90, terwijl het merk een pauze nam. Mijn gok is dat dit één van de stijlen die in het midden van de jaren '90 begonnen, maar als het is voor een sub-lijn, zou ik denk dat het een beetje later in de tijd, dus misschien vroege 00s.
Bekijk meer rolex replica en rolex daytona

2016年1月22日星期五

Casio CASIOTRON S-11

Vandaag ben ik bloggen nog een van de oude Casio CASIOTRON horloges. Helaas is er een losse verbinding binnen, dus ik kan niet op het display om betrouwbaar te werken, en daarom kan ik niet goed gebruiken.
Dit model is de S-11. Het is een van de grote zware lichaam modellen met een kleine LCD scherm in een grote en diepe case. Het heeft een 4 digit display en heeft markeringen langs de top die ofwel betrekking hebben op de seconde of de dag van de week, evenals het uur merk. Mijn model lijkt een Spaanse versie zijn als de dag markers zijn Dom, Lun, Mar, Mie, Jue, Vie en Sab.
De S-11 model werd uitgebracht in januari 1976 en maakt gebruik van een QW16 module. Het duurt een AG12 (of 386) batterij die toegankelijk is via de munt opening sleuf aan de achterkant.
Bekijk meer Rolex horloges en breitling chronomat evolution

2016年1月18日星期一

Jr door Charles Vögele CV-7473

Ik ben het dragen van een veel eenvoudiger, maar toch slimme kijken, kijken vandaag.
Het horloge is onderdeel van een reeks van horloges (en mogelijk meer) genoemd Jr door Charles Vögele.
Charles Vögele was een 1950 coureur die een kleding bedrijf begon met zijn vrouw in 1955 tot motorkleding te verkopen. Hij droeg op racen in de jaren 1960, en gesponsord zijn eigen race-team, maar zijn fortuin kwam van de kleding bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Zwitserland, en heeft meer dan 800 winkels in heel Noord-continentaal Europa (met Duitsland als belangrijkste markt). Het merk richt zich op de oudere laag mode-markt, maar heeft een high fashion arm ook, en produceert kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. De Jr door Charles Vögele lijkt een lijn moeten worden geproduceerd voor het Verre Oosten als ik geen Europese referenties kan vinden.
Dit horloge is model CV-7473 en is een 3 handontwerp wijzerplaat met een quartz uurwerk en een datumvenster op de 6 uur positie. Het heeft een roestvrij stalen constructie, en het glas wordt overkoepeld waardoor het een mooie gladde gevoel. Het gezicht is voorzien van grote aantallen, maar met streepjes op 3, 6 en 9, en een driehoek op 12. De achterkant is gegraveerd met het modelnummer en de Charles Vögele logo.
Bekijk meer replicas horloge en chopard happy diamonds

2016年1月14日星期四

Agnès b LCD W205

Ik heb een paar agnès geplaatst b horloges op de blog tot nu toe, maar dit is een beetje anders dan alle anderen.
Het verschil hier is dat dit model is een Agnès b lcd-kijken in plaats van de meer gebruikelijke analoge quartz horloges.
Agnes b merk is een Franse mode-merk in 1973 gestart door de ontwerper Agnès Andrée Marguerite de problemen. Het modemerk is de belangrijkste zakelijke, maar er is ook een filmproductiebedrijf en Agnès is eveneens gefinancierd voltooiing van diverse films. Het modemerk begon met kleding van vrouwen voordat hij verhuisde naar herenkleding in 1981 de horloges begon in 1989 en is gemaakt in samenwerking met Seiko, met de horloges nog steeds geproduceerd op dit moment. Het logo is de Agnès b naam in een script doopvont, maar dit betekent ook dat is in de war door velen 'Agnis b' in plaats daarvan te lezen.
Dit model is gebaseerd op de Seiko W205 module. Het heeft een kleine omgekeerde LCD display die 3 1/2 cijfers laat zien. De module is één van de typische eenvoudige digitale modules en alleen tijd, datum en seconden weergegeven.
De zaak is vrij dik in het centrum, waar de LCD display is, en er is ook het merk logo en 'Paris' boven en onder het display. De zaak hellingen vervolgens naar beneden in de richting van de band aansluiting, en de band is een roestvrij stalen uitbreidende bracelet design (artikelnummer E0D7AG-S), waar de links draaien wanneer het uitbreiden.
Het volledige modelnummer is W205-4480, en dit model kwam uit in 1997 of 2007. Als ik deze module heb gekenmerkt eerder in twee Cabane de Zucca horloges, die vanaf het midden / eind jaren '90 kwam, zou ik denk dat dit horloge is ook uit dezelfde periode.
Bekijk meer rolex en rolex cellini

2016年1月11日星期一

PIERRE CARDIN Vrouwen Silver-tone Quartz armband horloge met ronde zwarte wijzerplaat Model :. PC4035WB

PIERRE CARDIN Vrouwen Silver-tone Quartz armband horloge met ronde zwarte wijzerplaat Model :. PC4035WB Diesel Watches :. het historische verleden van een Terrific horloge Diesel horloges zijn een van de meest populaire en trendy horloges rondom Als u wilt een te krijgen persoon zelf dan hier vermeld is een snelle geschiedenis, zodat u veel meer over wat je hebben kunt begrijpen. Enorme Classy Mannen Bekijk Volwassen mannetjes hebben slechts enkele factoren waarmee zij kunnen Accessorize zelf. Ze kunnen modelleren met ontzagwekkende blikken, geurige parfums en vooral met de mannelijke pols units. Voor dit soort factoren, verschillende variëteiten van Heren horloge zijn bedoeld door alle grote fabrikanten. Deze onderdelen voor jongens zijn direct beschikbaar in aanzienlijk eenvoudiger vorm in vergelijking met dames. PIERRE CARDIN Vrouwen Silver-tone Quartz armband horloge met ronde zwarte wijzerplaat Model :. PC4035WB Uitgebreide lederen manchet Geniet van een uitgebreide lederen manchet te observeren is een polshorloge dat het gebruik van een zeer breed lederen band maakt, in de plaats van de aangepaste band die is vaak dunner dan het confronteren . Deze langdurige en uiterst stijlvolle horloges kunnen worden verkregen uit tal van verschillende plekken PIERRE CARDIN Vrouwen Silver-tone Quartz armband horloge met ronde zwarte wijzerplaat Model: .. PC4035WB Bekijk meer replicas horloge en chopard happy diamonds

2016年1月8日星期五

Jongen London 'Tie-Fighter' vormige horloge

Today's horloge is een van de landen waar er geen duidelijke naam of het modelnummer dus ik heb gehad om een ​​beschrijvende naam voor de blog post.
Dit bijzondere ontwerp van het horloge herinnert me aan een Tie Fighter uit Star Wars. Het heeft een centraal gedeelte met het gezicht en twee verticale 'vleugels' aan de zijkanten.
Het horloge is door de Boy London merk The Boy London horloges lijken te komen in een paar opvallende stijlen -. Een met een volledig metalen ontwerp, en één die meer eenvoudige horloges met two tone lederen riemen Dit model is eigenlijk een beetje .. bit tussen de twee, maar dichter bij de metalen horloges. Het heeft een ongebruikelijk gevormde metalen kast en de leren riem een ​​metalen bevestiging met jongen op die vergelijkbaar is met de links in vele metalen bandjes.
Het horloge deel is een quartz analoog ontwerp. Het is een 3 de hand model wijzerplaat, maar met een secondewijzer, die is gevormd met de naam Boy. De originele ontwerp heeft de totem stijl Eagle logo dat Boy London vaak gebruikt, en heeft alleen nummers voor 2, 5, 8 en 11.
De rug is een van de typische Boy Londen ontwerpen, waarin het adres van de Boy London originele winkel -. 153 Kings Road Het bepaalt ook dat de oorspronkelijke maker is Stephanie Raynor, die zou kunnen betekenen dat dit werd gedaan door andere dan de oorspronkelijke Boy iemand Londen bedrijf. De rug zegt ook het auteursrecht MCMXCIV (1994), dat is wanneer de oorspronkelijke merk Boy Londen was op hiaat. Andere informatie op de achterkant is dat het horloge heeft een Japanse beweging en een roestvrij staal terug.
Bekijk meer replica Zwitserse en patek philippe nuovo stile

2016年1月5日星期二

Jongen Londen B voor Boy - Wheel

Ik heb een heleboel Boy London horloges in mijn collectie en ik ben langzaam het vinden van een beetje meer als ik uitchecken elk een.
Today's Boy London horloge is uit een lijn van horloges brachten ze opgeroepen B voor Boy. In januari had ik dacht dat dit was een aparte lijn, maar als de achterzijde van dit horloge zegt B Boy van Boy London, dan denk ik dat ik kan bevestigen. Zowel van de horloges in deze lijn die ik heb geblogd heb kleinere gevallen gehad, en de band is hier heel kort (maar net passend mijn pols), wat suggereert dat deze horloges waren misschien een lijn voor kinderen. Ik zou gehoopt dat weten dit was een aparte regel zou helpen om een ​​meer specifieke zoekopdracht, maar in plaats daarvan krijg ik een paar die te koop zijn en de meeste treffers wijzen terug naar mijn blog ...
Het horloge is een 3 handontwerp wijzerplaat in een ronde behuizing. De bezel is heel breed en heeft de B voor de naam Boy geperst in het samen met symbolen van een zon, maan, de kroon, en de sterren zoals uur markers en de nummer 9 is de enige numerieke uur marker. Het gezicht is versierd met een geschetste wiel en het woord Boy, en heeft kleine tekst zeggen Japan Movt (die het grootste deel van de tijd met Boy London betekent Miyota, maar ik moet het weer te openen om te bevestigen it). De rug heeft bovenstaande beschrijving, evenals een geschetste uitvoering van de Boy London persoon symbool.
De band heeft hints van de gebruikelijke Boy London ontwerp, maar met een paar verschillen. Het is gemaakt van zwart leer (enkele kleur) met een stud / knop, die in dit geval zegt Jongen Londen en heeft een Union Jack in het midden. De gesp is de gebruikelijke gegoten Boy ontwerp ook.
Timing is een van de dingen die ik het meest in de war over de Boy London horloges. Het merk bestaat al sinds de jaren '70 geweest, maar de meeste van de horloges lijken te zijn verschenen in de jaren '90, terwijl het merk een pauze nam. Mijn gok is dat dit één van de stijlen die in het midden van de jaren '90 begonnen, maar als het is voor een sub-lijn, zou ik denk dat het een beetje later in de tijd, dus misschien vroege 00s.
Bekijk meer rolex replicas en rolex daytona ii

2016年1月3日星期日

DJ Honda DJ009

Er zijn een heleboel van horloges die er zijn die delen van de bijzondere collecties gemaakt door / voor beroemdheden zijn. Uit die ik ben tegengekomen, de horloges van de DJ Honda modecollectie zijn de meest interessante en gevarieerde set die ik heb gezien.
Dit horloge is de DJ009 (of DJ 009) en is een lcd-model. Het heeft een zijwaartse inverse LCD, met het scherm wordt bekeken beste uit langs uw arm. De zaak is plastic met een glanzende zilveren rand om het LCD wordt geschroefd op de voorzijde. De band is rubberachtig, en is uit één stuk, gaan over de voorzijde van het gezicht, en het bevestigen met een gesp aan de achterkant. Het LCD-scherm is een 2-line design, met de bovenste regel normaal blijkt dag en datum, met de . 6 cijfers voor de tijd onder Er is een standaard verzameling van modes in het horloge - stopwatch, timer, alarm en tweede tijd, en er is ook een EL-achtergrondverlichting (die piept als u op, dus het is niet goed voor een rustige nacht te gebruiken).
De achterkant heeft de DJ Honda 'h' logo in het midden, samen met de gebruikelijke verklaringen (waterdicht, roestvrij staal terug, Base metal bezel) en het modelnummer. Op basis van de ontwerpen in de collectie, ik denk dat ze zijn geproduceerd in samenwerking met Seiko (of Alba) als enkele modellen zijn bijna hetzelfde als late 90s Seiko AKA designs.
Bekijk meer replicas horloge en patek philippe twenty-4 hours

replica rolex

replica rolex
replica rolex