replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月10日星期日

De Bethune DB25 World Traveler: een poëtisch horloge voor reizigers (SIHH 2016)

Als De Bethune niet officieel aanwezig zou moeten zijn op BaselWorld 2016 - begrijp met een stand - komt dat omdat het horlogemerk dit jaar heeft gekozen om de Carré des Horlogers bij de SIHH te integreren .
Dus, naast deze ongelooflijke meteoriet UFO die we een paar dagen geleden presenteerden, heeft de Dream Watch 5 Meteorite, een unieke editie, De Bethune ook een reishorloge onthuld met een poëtische dimensie die, ook , kan niet worden opgeslagen in het klassieke horlogeregister : de DB25 World Traveler.
Met een tweede weergave van de tijdzone en een universele tijd, wordt deze nieuwe creatie gekenmerkt door een intuïtieve leesbaarheid en aanpassingsmodus. 
Inderdaad, de oprichters van het merk, David Zanetta en Denis Flageollet, hebben ervoor gezorgd dat het beeldscherm bij uitstek geschikt is voor de behoeften van de reiziger, leesbaarheid en comfort, zowel qua reikwijdte als qua gebruik, en het kader voor hun onderzoek hebben bepaald.
Met een tweede tijdzone en universele tijdsweergave wordt het horloge van De Bethune DB25 World Traveller dat in januari op SIHH werd onthuld, gekenmerkt door intuïtieve leesbaarheid en controle.
Met een tweede tijdzone en universele tijdsweergave wordt het horloge van De Bethune DB25 World Traveller dat in januari op SIHH werd onthuld, gekenmerkt door intuïtieve leesbaarheid en controle.
Esthetisch biedt de DB25 World Traveller een grijsgouden kast met een diameter van 45 mm met champagne- en zilveren kleuren die het lezen kunnen structureren.
In het midden vind je de uren van de wereld die je zult aanpassen met de drukknop om 8 uur. Deze verplaatst de schijf van de steden in sprongen van een uur in de richting van de klok.
Als de ontwerpers van het merk ervoor hebben gekozen om de namen van de 24 steden die overeenkomen met de 24 officiële spindels niet te vermelden , is het waarschijnlijk de bedoeling om het ontwerp van de DB25 World Traveller lichter te maken. 
Het is uw verantwoordelijkheid om uw De Bethune aan te passen voordat u vertrekt, een herinnering om te ondersteunen (herinnering aan de 24 spindels aan het einde van het artikel).
De uren van de eerste tijdzone 24 uur (ook wel referentietijd genoemd) worden aangegeven door een microsfeer die in beide richtingen beweegt langs een gegradueerde groef . 
Deze kleine bal, die via de kroon wordt afgesteld, draait om zichzelf om 6 uur en 18 uur, met een roze gouden voorkant voor de dag en een geblauwd stalen rug voor de nacht. 
Een keuze zo poëtisch als origineel en nuttig, omdat het voorkomt dat u uw correspondenten in het holst van de nacht belt wanneer u zich aan de andere kant van de wereld bevindt!
De lokale tijd, de 2e tijdzone, wordt aangegeven door de naalden geblauwde bladeren waarvan de gebogen vorm overeenkomt met die van de wijzerplaat. 
Als de minutenwijzer natuurlijk overeenkomt met de referentietijd, wordt de uurwijzer door middel van de kroon aangepast door in beide richtingen te bewegen door directe en nauwkeurige sprongen van een uur.
Ten slotte vindt u de datum aan de rand van de schaal. 
Alleen gecoördineerd met lokale tijd met de klok mee, wordt dit aangegeven met een springindex die door een corrector om 10 uur is ingesteld.
Het DB2547 handbediend mechanisch kaliber dat de DB25 World Traveller van stroom voorziet, is de 25e ontworpen, geproduceerd en geassembleerd door De Bethune - een cijfer des te indrukwekkender als u zich realiseert dat het merk in 2002 werd gecreëerd.
Het DB2547 handbediend mechanisch kaliber dat de DB25 World Traveller van stroom voorziet, is de 25e ontworpen, geproduceerd en geassembleerd door De Bethune - een cijfer des te indrukwekkender als u zich realiseert dat het merk in 2002 werd gecreëerd.
Met een totaal van 430 componenten is het DB2547 handmatig opwindende mechanische kaliber dat de DB25 World Traveler van stroom voorziet de 25ste ontworpen, geproduceerd en geassembleerd door De Bethune intern - een cijfer des te indrukwekkender als je je realiseert dat het merk alleen werd gecreëerd in 2002.
Je kunt het bewonderen via de saffier-achterkant van dit automatische horloge . 
Voorbij de technische details - nieuwe titanium balans met witgouden inserts genomen in de serge, spiraal eindigt met een De Bethune vlakke curve, silicium echappement wiel, regulator volledig onderhouden door een drievoudig systeem van valbeveiliging , dubbel vat met 5 dagen gangreserve ... - u zult de spiegelpolijsten afwerking van de meeste componenten waarderen, waarvan sommige ook een blauwe kleuridentiteit hebben van De Bethune .
Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

2017年11月18日星期六

De nieuwigheden van militaire horloges Praetorian, H3, Swiss Military.

Accessoires in de stijl van het hedendaagse leger zijn even relevant voor gevaarlijke beroepen en voor studies die verre van militaire kunst zijn. Het paramilitaire polshorloge voldoet perfect aan de hoofdtaak: betrouwbare, hoogwaardige en nauwkeurige apparaten voor de meest extreme situaties. Ook kunnen massieve modellen een moedig, streng gezicht geven aan een vertegenwoordiger van de sterke helft van de mensheid.
De meest populaire onder de militaire accessoires zijn de volgende merken: Praetorian, H3 Tactical, Swiss Military. Ze zijn er al in geslaagd om hun praktische kwaliteiten te bewijzen onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden.
Voor diegenen die niet echt een herenpolshorloge kunnen passeren, hebben we een korte recensie gemaakt van nieuwe modellen van populaire horlogemerken.
De nieuwigheden van militaire horloges Praetorian, H3, Swiss Military:
  • Duitse horloges Praetorian PR.SC.PH.DT met tritium-achtergrondverlichting. De middelgrote koffer, waarvan de diameter 47 mm is, is gemaakt van koolstof en bevestigd aan de pols door middel van een sterke nylon riem. Hermeticity van het product - 200 meter, het mechanisme is kwarts, er is een kalender. Een donker ontwerp benadrukt het serieuze karakter en de koelbloedigheid van de eigenaar.
Praetorian PR.SC.PH.DT
Praetorian PR.SC.PH.DT
  • Zwitserse horloges H3 Tactical H3.521271.12 - chronograaf met stopwatch. Accessoire op een zwart lederen armband van ruwe dressing en met een contrasterende witte steek langs de rand. De ronde kast heeft een diameter van 50 mm zonder rekening te houden met de uitstekende kroon en de functionele knoppen. Het model is uitgerust met tritium-achtergrondverlichting, waterbestendigheid 10 bar, saffierglas, quartz uurwerk, donkere analoge wijzerplaat en kalendervenster met het huidige nummer.
H3 Tactisch H3.521271.12
H3 Tactisch H3.521271.12
  • Swiss Military by Chrono SM34012.04 horloge met extra functionaliteit. Compleet zwarte accessoire gemaakt van staal bekleed met PVD. Mineraalglas, waterbescherming - 5 ATM, quartz uurwerk. Functioneel kenmerk: tachymeter, stopwatch, lichtgevende wijzers en markeringen, de aanwezigheid van een kalender. Agressieve gamma wordt uitgedrukt door een combinatie van zwarte, rode en witte tonen.
Zwitsers leger door Chrono SM34012.04
Zwitsers leger door Chrono SM34012.04
Absoluut alle polshorloges ontworpen voor het leger, hebben een onberispelijk nauwkeurige slag en romp, verhoogde betrouwbaarheid.
Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

2017年8月11日星期五

SIHH: What does your booth say about you? Part 1

In zijn hart is SIHH een vakbeurs. Product wordt getoond, de wereldwachtmedia is wooed en deals worden gedaan met retailers. De show, de wooing en de handel gebeuren voornamelijk in de merkenhuizen, maar ook in de buurten van Genève en natuurlijk de beruchte 'boot', de locatie voor de all-night, all-night after party. Dat begint te hint waarom het een beurs is als geen ander. Omdat SIHH zo veel een bril is, omdat het een verkoop- en marketing-spin-evenement is. Het is waar de Zwitserse horlogebedrijf haar finesses en prestaties naar de wereld laat zien.
Terwijl 'stand' technisch de juiste term voor deze ruimtes zou zijn, lijkt de term een ​​misverstand. Voor mij een 'booth' roept een 3 × 3 cabine en een pull-up banner bemand door een verveelde verkoopsman. De SIHH cabines zijn niet zo. Zij zijn groter dan uw huis. Ze zijn pittige, mooi ingerichte interieurwerelden. Een minder tastbare, maar net zo belangrijke rol van de cabines is om het merk hun verhaal aan de wereld (en hun concurrenten) te laten vertellen en te verleiden. Het houdt zich aan bij de Joneses, Zwitserse horlogestijl. Lees verder voor onze uiteenzetting over wat de cabines zeggen over de merken en hun plaats in de industrie.

De Cartier Booth

KD_SIHH Booths009

KD_SIHH Booths008
Terwijl de andere 15 exposante merken booths hebben, is het eerlijk om te zeggen dat Cartier een hele vleugel heeft. In een van de twee ingangen die u direct door de ruimte Cartier raakt, moet u spelen. Hun showroom is ruim, met strategisch verspreide vitrines van felgekleurde horloges rondgestoken. Er is geen geluk om de nieuwigheden te zien, geen gok van iPhones. Iedereen heeft de ruimte om de (zeer grote) collectie te verkennen. De koele grijze tinten met handelsmerken rode hoogtepunten projecteren een aura van kalm vertrouwen over Cartier's plaats in de horloge wereld.

De IWC Booth

KD_SIHH Booths011
KD_SIHH Booths012
Previous IWC booth experiences have had a decidedly Bond feel. Sharks, cars, fighter jets – have all been show-stopping centrepieces. But this year IWC pulled it back a little – and with good reason. IWC has two big pieces of news this year, and only one is a watch. The brand new Portugieser Annual Calendar was front and holographic centre, but it had to share the limelight with the architecture of the booth itself, which is a smaller version of IWC’s soon to be unveiled 40 million Franc manufacturing facility on the outskirts of Schaffhausen. Their booth actually looks like a workspace (a super cool workspace mind you). That IWC are highlighting their growth and commitment to increased watchmaking capacity is a statement more powerful than any fighter jet.

Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

2017年8月7日星期一

EVENT: Is Blancpain’s Ocean Commitment investment just a drop in the ocean? Hard questions on Sydney Harbour

Het is meestal het meest onschadelijke deel van de nacht. De officiële toespraken zijn uit de weg, de bar wacht nogmaals en de spreker zegt beleefd te zijn: "Zijn er vragen?" Een gast bij het Blancpain Ocean Commitment-evenement 2016 - vervolgend op de avond van 2015 bij Icebergs , Die de coolste nachtprojectie had sinds het vleermuis-symbool - haar hand opsteek en vroeg: "Ik vroeg me af hoeveel geld Blancpain daadwerkelijk bij de Ocean Commitment-oorzaak draagt?"
Blancpain-syd-event-2016-1
De VP en marketingchef, de heer Alain Delamuraz tot zijn enorme krediet, heeft zijn keel niet eens duidelijk gemaakt. Vroeger had hij bekendgemaakt dat 1000 euro van elke OC Limited Edition (250 stuks) model verkocht, naar de oorzaak gaat. Maar het blijkt, met spraak volledig bedoeld, dit is een druppel in de oceaan. "We hebben de afgelopen zeven jaar 1 miljoen Euro per jaar bijgedragen," zei hij. "Het is een groot percentage. Voor ons is het veel. "Er was een opmerkelijke inademing van adem door de gehele kamer. "Dit geld heeft geleid tot het beschermen van drie miljoen vierkante kilometer oceaan, en veel andere betekenisvolle vooruitgang in het mariene bewaring." Mijn metgezel (en jongere broer) knuffelde me en zei: "Nou, ik wil er een kopen."
Blancpain-syd-event-2016-6
Niet dat hij een andere reden nodig had. De nieuwe Ocean Commitment is een opvallend stukje, met zijn geborsteld blauw keramisch hoesje en rijkgrijze grijze zonnestralen. Het is een andere succesvolle variatie op het thema 2015, dat het zelf de permanente mantel heeft gewonnen van het beste Blue Dive Watch ooit door de Time + Tide medewerkers en gemeenschap.
Blancpain-syd-event-2016-3
De nacht bestond ook uit een andere spectaculaire diavoorstelling - serieus, stel je voor dat de planeet Earth Earth live leverde - verteld door de onderwaterfotograaf Laurent Ballesta, waarvan het laatste avontuur hem bijna alle duikrecords met betrekking tot de polen verbroken. Langste doorlopende tijd onderwater bij elke paal, diepste duik bij elke paal, de lijst ging door en weer.
Blancpain-syd-event-2016-5
The result of the expedition was literally thousands of new discoveries under the icebergs. Stunning coral gardens teeming with life, fish that more closely resemble dragons and fantastical microscopic creatures that seemed to be drawn from imagination rather than real life.

Bekijk meer Rolex horloges en Rolex DateJust

2017年8月1日星期二

Uitvoerbaarheid.


Rolex-BLNR-1
Dit is wanneer een horloge zo moeiteloos werkt met het leven van de drager dat het concept van het verlaten van de pols onbegrijpelijk is. Om deze redenen zal de Rolex BLNR jarenlang en tientallen jaren de T + T Founder Andrew's pols grimeren. Het is een veelzijdig horloge dat bij elke outfit gaat en kan omgaan met alles wat het leven erin gooit. Maar voor Andrew gaat het verder dan - hij spreekt bijna over zijn horloge alsof het een vriend was. Hij kan vertrouwen op zijn Rolex - de kwaliteit van zijn constructie en de waarden impliciet daarin. Op dit punt bent u vergevend om te denken dat we dit misschien overweldigend overwegen (en is het ook gezond om uw horloge als vriend te tellen?), Maar de bottom line is dat wanneer Andrew zijn horloge in de ochtend opschept Heeft er nadenken over totdat hij de tijd moet leren kennen. Geen nadruk op krassen, Geen twijfels over betrouwbaarheid - het werkt gewoon. En daarom is het een keeper.

Sentimentaliteit.

Archimede Pilot
Afbeelding: Reddit.
De reden dat ik mijn Archimede Pilot nooit zal verkopen, is heel anders dan Andrew en zijn BLNR. Het was mijn eerste 'goede' horloge, gekocht na maanden van onderzoek en vergelijking in 2007. Deze dagen is het een beetje gekrast (klapbandjes verandert en een ongelukkige ontmoeting met een steenwand), de lume glanst niet zoals het vroeger was , En het is zeker achterstallig voor een dienst. Op het oppervlak is het niets bijzonders. Maar voor mij is het. Het markeert het begin van iets. Ik wist niet dat toen ik 'koop nu' raakte, zou dat obsessieve zoeken en onderzoek van minutia een passie en later een carrière worden. Op een abstracte manier heeft mijn Archimede me voor nieuwe vrienden gebracht en me over de hele wereld meegenomen. Daarom is dit horloge voor mij belangrijk. Ik draag het vandaag niet te veel en ik denk niet dat ik vandaag hetzelfde horloge zou kopen,
Bekijk meer replica horloge en Rolex Yachtmaster

2017年7月14日星期五

Zwarte versie:

De beweging het uitrusten van de Small Skull is een volledig skelet SOPROD A10 en waarvan de rotor is aangepast aan de decoratieve stijl van de wijzerplaat. Het skelet van de beweging maakt het zeer aangenaam om te kijken naar de achterkant van het horloge, maar het helpt ook om meer licht te besteden aan de kant wijzerplaat. Het gebruik van een dergelijke beweging is voor mij erg geruststellend. Dit is een betrouwbare meter met een goed rendement bij het opnieuw monteren. De prestaties overeen met die van een ETA2892-A2, die een alternatief. De brede spreiding gemakkelijk het dienstbaar te maken op de lange termijn. 

Zwarte versie:


De slijtage test is duidelijk van fundamenteel belang voor een dergelijk horloge ontwerp karakteristiek. De afmetingen aanzienlijk verminderd in vergelijking met de oorspronkelijke schedel (48 x 34,5 x 9,8 mm vs 57,4 x 41,3 x 10,9 mm) en het draaien onmiddellijk wanneer beide horloges naast elkaar. Maar op zich genomen de Small Skull onderhoudt een sterke aanwezigheid op de pols. Laten we niet vergeten dat nog steeds vorm toont een waargenomen omvang groter dan die van een horloge round equivalent. De positie van de hoorns in de zaak heeft verschillende belangen. Het verhoogt de visuele succes van de Kleine Skull want zodra de pols, enkel de schedel zichtbaar is. Dan maakt ze de laptop shows voor elke vorm van de pols, groot of klein. Comfort is dus optimaal. Ten slotte maakt het gebruik van armbanden met twee verschillende breedtes. De eerste band gepositioneerd geheel tussen de hoorns. Meer eindigen het geeft de Small Skull vrouwelijke kant. De tweede bracelet overloopt in de hoorns en breder. Het wordt aanbevolen voor mannen polsen. 

De afgifte van zilver:


De Small Skull is uiteindelijk paradoxaal horloge. Kleiner dan de schedel, echter, ze heeft een sterk karakter. Zijn subtiele en geraffineerde inrichting maakt het, naar mijn mening, meer succes dan zijn voorganger. Het ontwerp minder kleurrijk als gedragen door een dominante kleur geeft het een meer gepaste stijl aan mannelijke polsen. Dit horloge is beslist gemengd, terwijl ik mezelf altijd vragen over de Skull. Fiona Krüger heeft de moeilijke taak van de tweede shows beheerd, omdat het erin geslaagd is om zijn artistieke aanpak te vernieuwen met behoud van zijn stijl.
Bekijk meer fake watches en Rolex Daytona

2017年6月18日星期日

Hoe de kwaliteit van Geya WatchKnow

Geya horloge werd geboren in 1993 in Shenzhen horloge business voor 17 jaar het bedrijf is Geya Kijk handhaving van de “eerste klas kwaliteit, de first-class service” zakelijke doeleinden, de invoering van veel consumenten kijken. Gaya dan kijken hoe de kwaliteit eruit? Wat u ook kiest Heren horloge of Women's horloge , moet je krijgt de favoriet. Geya horloge kan elegant en prachtige, helemaal waar te zijn, hangt af van de perfecte combinatie van een aantal componenten. Geya tafel montage en de combinatie van proces, elk aspect van de perfecte, naadloze, kunst project genaamd Gaya horlogemaker. In feite, Gaya elk uurwerken links zijn ernstige stress, meditatie zorgvuldige afweging voor de uiteindelijke vorm. Daarnaast Geya traditionele en Wetenschap en Technologie gezamenlijk ontwikkelde een aantal populistische horloge serie, won genegenheid van het publiek.
Hoe de kwaliteit van Geya WatchKnow
Shenzhen Geya Watch Co., Ltd is een product van jarenlange ervaring en schaal meter productie gespecialiseerde fabriek. De omvang van de productie met een jaarlijkse productie van meer dan 1 miljoen, wat een eerste klas ontwikkeling heeft, design talent, heeft vijfhonderd stijlen van horloges balans. Producten omvatten: Couples serie, dames series, sport-serie, de cartoon-serie, gaven serie hebben hun eigen geregistreerde merk “GEYA” “gaya” horloge heeft al een hoge zichtbaarheid in het land, in 2012 werd bekroond met de “China Famous Brand. “Title, de producten worden geëxporteerd naar Zuidoost-Azië, Italië, Spanje.

Bekijk meer rolex imitatie en Cartier horloges

2017年5月21日星期日

Kom kijken Oris bij Wind-Up 2016

Wind-Up horloge Fair is slechts een week weg, opent zijn deuren om 11 uur op 21 oktober binnenkant van Chelsea Markt in NYC. We zijn ongelooflijk enthousiast voor eerlijke van dit jaar, want we hebben 30 merken uit de hele wereld aanwezig, vele met dingen om te verkopen, waarvan vele met nieuwe horloges die u niet hebt gezien in persoon voor en velen met leuke activiteiten en demonstraties. Het gaat om een ​​ongelooflijke 3-dagen. Vooruitlopend op Wind-Up wilden we nogmaals bedanken onze functie sponsors MKII, AnalogShift, Van Brauge en Thinknerve voor ons en het evenement ondersteunen, waardoor dit allemaal mogelijk. We wilden ook speciale opmerking te maken voor hoofdsponsor Wind-Up's, Oris, om aan te nemen in onze eerlijke en ondersteunen van versleten en continu gewikkeld.
Oris is een merk dat altijd heeft passen heel goed op de pagina's van versleten & wond. Bij meer dan 100 jaar oud, ze zijn een van de oudste onafhankelijke horlogemerken dat we praten over regelmatig. Hun horloges, die zij terecht bestempelen als “echte horloges voor echte mensen” zijn prachtig gemaakt, goed ontworpen en echt uniek. Met zo veel horloges op zoek op elkaar, kan men altijd terecht bij de catalogus van Oris aan iets anders en pretentieloze vinden. Of het is hun moderne draai aan horloge van de piloot, een gestileerde duiker of een jurk horloge met complicaties, krijg je een tijd stuk dat is hun eigen visie.
At Wind-Up vindt u een uitgebreide collectie van Oris' uurwerken op uitzicht. Hier zijn slechts een paar:

Big Crown propilot

ORIS_BIG_CROWN_PROPILOT_DIAL3
Een favoriet rond versleten en gewonden, de Big Crown propilot serie zijn een subtiele, moderne update van het beproefde piloot concept. De propilot's staan ​​bekend om hun zeer leesbare wijzerplaten, modern handen en unieke turbine texturen rond hun bezel en kronen. De eenvoudige bijgewerkte versie, komen met een bescheiden 41mm geval is, is een grote dagelijkse sport horloge dat omhoog of omlaag voor de gelegenheid kan worden gekleed of niet.

Bekijk meer replicas horloge en rolex Zwitserse

2017年4月26日星期三

Orologio Burger De Pilot BY0120-54E

'Guardare Oltre, Cercare Semper, Fermarsi Mai verso la Perfezione dove Passione en Tecnologia sono le nostre Ali'
Questa is een echte missie van de Orologische burger. Het is niet een voorbeeld van Lucas Bertossio il Giovane Campione de Mondo di Volo Acrobatico in Aliante, maar ik weet het niet goed, en ik denk dat je het goed vindt!
Perché al Pari di Orologi Citizen 'Avere obbiettivi' en een motorkwartier, die u ook speciaal voor uw reis biedt, is niet meer mogelijk dan u.
BY0120-54E
BY0120-54E
Perché per burger Orologi l'obbiettivo die je kunt laten zien van alles wat je wilt doen, en dat je de kans krijgt op een passie voor je geld te verdienen!
Het is de bedoeling dat u op zoek bent naar een technologisch en professioneel assortiment, met als doel de Orologio-burger, de piloot BY0120-54E , zonder enig idee te geven over de werkelijkheid.
Imposto e la costante ricerca della perfezione die e la limita della materia anche nel migliorare caratteristiche già straordinarie del Titanio forgiando il Super Titanio, una idea innovativa che veste Cassa e Bracciale del Citizen De Pilot BY0120-54E.
De bovenkant van het lichaam biedt een hoge resolutie van 5 voltooid, zonder proteïnen, maar het is niet mogelijk om de Vetro Zaffiro inscalfibile caratteristica comune di molti Orologi Radio Controllati Citizen te gebruiken.
Orologio Burger De Pilot BY0120-54E
Orologio Burger De Pilot BY0120-54E
L'Oplogue d'Orologi Citizen is een van de grootste en meest voorkomende bedrijven in de wereld. De Eco-Drive heeft een superieure batterij, die u in staat stelt om de Orologio-capace te laten zien, zoals de energievoorziening van de fonteintjes (anche quella artificiale). Bekijk meer Zwitserse replica en Patek Philippe horloges

2017年4月16日星期日

Corum lanceert nieuwe website

Voor nu, krijgen we slechts een teaser - een nieuwe homepage met een korte film. Op woensdag 17 maart om 18:00 (GMT + 1) als Baselworld 2010 van start gaat, zal nieuwe website Corum officieel te lanceren. De site is ontwikkeld met internet video specialisten Ivitech. Bij het van start, zal de site Corum's collectie voor 2010, de 50ste verjaardag van de Admiral's Cup, en de 30e van de Golden Bridge stokbrood beweging te onthullen.
De nieuwe site zal fungeren als een platform en informatiebron. In de komende maanden, zal de sociale opties worden ingezet. Bezoek de nieuwe site op www.corum.ch .
Corum Teaser
Corum Teaser
Corum Teaser

2017年3月29日星期三

Bryan Ferry Design Horloge Voor H. Moser & Cie.

Ontworpen door het Engels muzikant, de H. Moser & Cie. Endeavour kleine seconde Bryan Ferry is een limited edition gemodelleerd naar begin van de 20e eeuw zakhorloges. U vindt informatie te vinden, inclusief prijzen, hieronder.


Frontman van de jaren 1970 Britse rockband Roxy Music, Bryan Ferry gewerkt met H. Moser & Cie. Tot een polshorloge met zijn naam te ontwerpen. Voor inspiratie Ferry en H. Moser wendde zich tot de vintage zakhorloges in het museum van de horlogemaker, wat resulteert in een wit gelakte wijzerplaat met geblauwd stalen Breguet handen.

De samenwerking tussen Ferry en H. Moser & Cie. Ontstond nadat de muzikant werd geïntroduceerd aan het merk. Onder de indruk met zijn ethos, Ferry wilde meewerken aan een polshorloge design, iets Bertrand Meylan, chief executive van H. Moser & Cie., Gemakkelijk ingestemd met. "Ik ervoer Bryan Ferry, toen ik nog heel jong was, door mijn ouders", zegt  de dertiger Edouard Meylan, "en ik bewonder deze kunstenaar en zijn indrukwekkende carrière." Een uitgesproken vertrek uit de typische H. Moser & Cie. Look die voorstander baton indices en blad handen , de Bryan Ferry editie behoudt toch de typische schoon en bondig esthetiek van het merk.  




De wijzerplaat is een korrelig, mat wit, het maken van haar doet denken aan een geëmailleerde wijzerplaat. Rode accenten op de wijzerplaat geven het een splash van kleur, met inbegrip van de subtiele "Bryan Ferry" om zes uur dat de gebruikelijke "Swiss Made" vervangt. Evenzo klassiek gevormde, handen uit staal verhit boven een vlam tot blauw.


Kies vernietiging van het horloge is identiek aan de gewone Endeavour, met een roos gouden doosje van 38.8mm in diameter. Beide kanten van de zaak zijn concave, een functie die kenmerkend is voor het merk horloge gevallen.


Binnen is het met de hand wond HMC 321 beweging die drie dagen gangreserve heeft. Net als alle van de top van de lijn bewegingen H. Moser, de HMC 321 is voorzien van een verwisselbare echappement dat uit voor een nieuwe module kan worden verwisseld tijdens het onderhoud, waardoor de doorlooptijd. De Endeavour kleine seconde Bryan Ferry is een gelimiteerde oplage van 100 stuks. Het zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2016 met een prijskaartje van SFr17,000 of € 16.200. Update 8 december 2015: Prijs toegevoegd.Bekijk meer Zwitserse replica en Patek Philippe horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex