replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年11月18日星期六

De nieuwigheden van militaire horloges Praetorian, H3, Swiss Military.

Accessoires in de stijl van het hedendaagse leger zijn even relevant voor gevaarlijke beroepen en voor studies die verre van militaire kunst zijn. Het paramilitaire polshorloge voldoet perfect aan de hoofdtaak: betrouwbare, hoogwaardige en nauwkeurige apparaten voor de meest extreme situaties. Ook kunnen massieve modellen een moedig, streng gezicht geven aan een vertegenwoordiger van de sterke helft van de mensheid.
De meest populaire onder de militaire accessoires zijn de volgende merken: Praetorian, H3 Tactical, Swiss Military. Ze zijn er al in geslaagd om hun praktische kwaliteiten te bewijzen onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden.
Voor diegenen die niet echt een herenpolshorloge kunnen passeren, hebben we een korte recensie gemaakt van nieuwe modellen van populaire horlogemerken.
De nieuwigheden van militaire horloges Praetorian, H3, Swiss Military:
  • Duitse horloges Praetorian PR.SC.PH.DT met tritium-achtergrondverlichting. De middelgrote koffer, waarvan de diameter 47 mm is, is gemaakt van koolstof en bevestigd aan de pols door middel van een sterke nylon riem. Hermeticity van het product - 200 meter, het mechanisme is kwarts, er is een kalender. Een donker ontwerp benadrukt het serieuze karakter en de koelbloedigheid van de eigenaar.
Praetorian PR.SC.PH.DT
Praetorian PR.SC.PH.DT
  • Zwitserse horloges H3 Tactical H3.521271.12 - chronograaf met stopwatch. Accessoire op een zwart lederen armband van ruwe dressing en met een contrasterende witte steek langs de rand. De ronde kast heeft een diameter van 50 mm zonder rekening te houden met de uitstekende kroon en de functionele knoppen. Het model is uitgerust met tritium-achtergrondverlichting, waterbestendigheid 10 bar, saffierglas, quartz uurwerk, donkere analoge wijzerplaat en kalendervenster met het huidige nummer.
H3 Tactisch H3.521271.12
H3 Tactisch H3.521271.12
  • Swiss Military by Chrono SM34012.04 horloge met extra functionaliteit. Compleet zwarte accessoire gemaakt van staal bekleed met PVD. Mineraalglas, waterbescherming - 5 ATM, quartz uurwerk. Functioneel kenmerk: tachymeter, stopwatch, lichtgevende wijzers en markeringen, de aanwezigheid van een kalender. Agressieve gamma wordt uitgedrukt door een combinatie van zwarte, rode en witte tonen.
Zwitsers leger door Chrono SM34012.04
Zwitsers leger door Chrono SM34012.04
Absoluut alle polshorloges ontworpen voor het leger, hebben een onberispelijk nauwkeurige slag en romp, verhoogde betrouwbaarheid.
Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex