replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月27日星期日

Freestyle Shark - Tigershark

Vandaag horloge is een van de Shark horloge bereik door het Amerikaanse merk Freestyle USA. Dit keer, het horloge heet de Tigershark, en is een andere vorm dan de andere Shark horloges ik heb geblogd.
De Freestyle USA merk bestaat al sinds de jaren '80 geweest, aan populariteit wint door middel van mond tot mond, en steeds erkend voor de Shark fin silhouet dat zij kozen voor hun logo. The Shark horloges blijven populair vandaag, met veel verschillende soorten Shark geproduceerd .
De Tigershark model is een LCD-model, maar met een meer ongebruikelijke rond ontwerp. De behuizing is voornamelijk gemaakt van plastic, maar heeft een metalen top waardoor het lijkt meer solide dan de normale all-plastic ontwerpen. Voor het LCD-scherm, het heeft een twee line design met dag en datum aan de bovenkant, en de tijd (6 cijfers met kleinere seconden) op de onderste lijn. Het LCD heeft een el-backlight, en wanneer ingedrukt er een zeer zichtbare Haai logo in rood op het display. Dit model heeft de normale modi voor een sport horloge met stopwatch, alarm (multi), timer, en dual time opties. Alle modi eigenlijk weer langs de bovenste regel, waardoor de bodem voor de normale tijd, wat ongebruikelijk is, want dit is meestal verwisseld.
De achterkant heeft de Freestyle Shark logo en de naam, samen met de stelling 'performance timing'. De achterkant staat ook dit is ontworpen in Californië, maar gemaakt in China.
Ik keek rond online voor dit model, en het lijkt erop dat dit is niet een van de modellen die momenteel wordt verkocht, dus ik denk dat het was een ouder model. Voor mij is het ontwerp ziet aan te passen met de stijlen gezien in de jaren '90, dus het kan zijn dat oude (maar er zijn geen aanwijzingen op het horloge over wanneer het daadwerkelijk werd uitgebracht).
Bekijk meer replica Rolex horloges en bell & ross tonneau br02 model

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex