replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月23日星期三

Alba Quartz Y504

Soms is het makkelijker om de datum op een horloge gebaseerd op zijn uiterlijk raden, en de huidige horloge heeft zeker de blik van een vintage horloge.
Het horloge is door de Seiko merk Alba, en is gebaseerd op de Y504 module. Het heeft een 3 handontwerp wijzerplaat met een dag en datumvenster op de 3 uur positie. Het gezicht is rond woth geen nummers op, maar het uur markers, en heeft Alba en Quartz geschreven in zilver.
Het uiterlijk van het horloge is erg doet denken aan de vroege elektronische horloges en de eerste quartz horloges van Citizen en Seiko (bijvoorbeeld de Cosmotron), die een jaren '60 of '70 ontwerp suggereert. Zoals het merk Alba begon pas in 1979, deze haringen de vroegste datum voor het horloge. Het serienummer op de achterkant suggereert dat het was eigenlijk gemaakt in 1979, dus dit is waarschijnlijk een van de vroegste Alba horloges.
Binnen, de quartz uurwerk heeft het uiterlijk van een oude kwarts ontwerp, waarbij het ​​grootste deel van de ruimte binnen de Case (-a Beeld is te zien op de website hier). Het maakt gebruik van een TL10 batterij ook, en grotere afmetingen DEZE werden voornamelijk Batterijen gebruikt bij oudere horloges (met de meest moderne elementaire dial horloges met behulp van de veel kleinere AG1 of AG4).
Het volledige modelnummer is Y504-8000. Er is niet veel informatie over het horloge online, maar er lijkt een redelijk aantal te zien zijn op de Japanse veilingsites (maar heel weinig bij niet-Japanse sites).
bekijk meer replicas horloges en Harry Winston

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex