replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月30日星期三

Storm Cycloid Ana-Digi Horloge

Voor degenen die heb na mijn blog voor een tijdje, en hebben gekeken naar het beeld van vandaag kijken, ik weet zeker dat je hebt herkend welk merk het is reeds.
Voor de rest van de lezers, dit horloge is een voor het merk Storm van Londen (wiens horloges begon mijn hele horloge verzamelen obsessie) Het merk werd gestart in 1989 om het aantal betaalbare modieuze horloges te produceren en al snel ontwikkelde een herkenbare stijl -. Ongewone vormen / gezichten geborsteld staal gevallen en bandjes met een mengsel van een vaste gebogen sectie (met onderscheidende aanduidingen kenmerken) en Y-vormige verbindingen.
Dit model heet de Cycloid en werd uitgebracht in 1996. Het is een ana-digi-model met een rechthoekige analoge sectie en een klein plein LCD in een vierkante behuizing. Het plein van de zaak wordt gedraaid met 45 graden, maar vreemd genoeg is dit tegen de klok dus een snelle blik wanneer je armen gestrekt heeft de tijd op 90 graden aan u (-tenzij u uw horloge draagt ​​op je rechterarm).
Het analoge deel is een eenvoudige 2 handontwerp wijzerplaat met quartz uurwerk. Het glas van deze sectie heeft een bocht langs de lengte van het gezicht, en ik denk dat dit de reden is dat het horloge lijkt enigszins verschillende kleuren vanuit verschillende invalshoeken (geel tot roze). Het LCD-scherm is hetzelfde pleintje module uit de Navigator en de Pentax, waarvan 4 cijfers van de tijd met de uren in de linkerbovenhoek en minuten onderaan rechts (en alleen heeft inzet knoppen toont). Helaas is de LCD-modules moeilijk om terug te komen werken, en ik kan nog steeds niet deze (en Pentax) om te werken (en zelfs de foto van dit model op de Storm website heeft niet het LCD-scherm aan) te krijgen.
Bekijk meer rolex replicas en rolex daytona ii

2015年12月27日星期日

Freestyle Shark - Tigershark

Vandaag horloge is een van de Shark horloge bereik door het Amerikaanse merk Freestyle USA. Dit keer, het horloge heet de Tigershark, en is een andere vorm dan de andere Shark horloges ik heb geblogd.
De Freestyle USA merk bestaat al sinds de jaren '80 geweest, aan populariteit wint door middel van mond tot mond, en steeds erkend voor de Shark fin silhouet dat zij kozen voor hun logo. The Shark horloges blijven populair vandaag, met veel verschillende soorten Shark geproduceerd .
De Tigershark model is een LCD-model, maar met een meer ongebruikelijke rond ontwerp. De behuizing is voornamelijk gemaakt van plastic, maar heeft een metalen top waardoor het lijkt meer solide dan de normale all-plastic ontwerpen. Voor het LCD-scherm, het heeft een twee line design met dag en datum aan de bovenkant, en de tijd (6 cijfers met kleinere seconden) op de onderste lijn. Het LCD heeft een el-backlight, en wanneer ingedrukt er een zeer zichtbare Haai logo in rood op het display. Dit model heeft de normale modi voor een sport horloge met stopwatch, alarm (multi), timer, en dual time opties. Alle modi eigenlijk weer langs de bovenste regel, waardoor de bodem voor de normale tijd, wat ongebruikelijk is, want dit is meestal verwisseld.
De achterkant heeft de Freestyle Shark logo en de naam, samen met de stelling 'performance timing'. De achterkant staat ook dit is ontworpen in Californië, maar gemaakt in China.
Ik keek rond online voor dit model, en het lijkt erop dat dit is niet een van de modellen die momenteel wordt verkocht, dus ik denk dat het was een ouder model. Voor mij is het ontwerp ziet aan te passen met de stijlen gezien in de jaren '90, dus het kan zijn dat oude (maar er zijn geen aanwijzingen op het horloge over wanneer het daadwerkelijk werd uitgebracht).
Bekijk meer replica Rolex horloges en bell & ross tonneau br02 model

2015年12月23日星期三

Alba Quartz Y504

Soms is het makkelijker om de datum op een horloge gebaseerd op zijn uiterlijk raden, en de huidige horloge heeft zeker de blik van een vintage horloge.
Het horloge is door de Seiko merk Alba, en is gebaseerd op de Y504 module. Het heeft een 3 handontwerp wijzerplaat met een dag en datumvenster op de 3 uur positie. Het gezicht is rond woth geen nummers op, maar het uur markers, en heeft Alba en Quartz geschreven in zilver.
Het uiterlijk van het horloge is erg doet denken aan de vroege elektronische horloges en de eerste quartz horloges van Citizen en Seiko (bijvoorbeeld de Cosmotron), die een jaren '60 of '70 ontwerp suggereert. Zoals het merk Alba begon pas in 1979, deze haringen de vroegste datum voor het horloge. Het serienummer op de achterkant suggereert dat het was eigenlijk gemaakt in 1979, dus dit is waarschijnlijk een van de vroegste Alba horloges.
Binnen, de quartz uurwerk heeft het uiterlijk van een oude kwarts ontwerp, waarbij het ​​grootste deel van de ruimte binnen de Case (-a Beeld is te zien op de website hier). Het maakt gebruik van een TL10 batterij ook, en grotere afmetingen DEZE werden voornamelijk Batterijen gebruikt bij oudere horloges (met de meest moderne elementaire dial horloges met behulp van de veel kleinere AG1 of AG4).
Het volledige modelnummer is Y504-8000. Er is niet veel informatie over het horloge online, maar er lijkt een redelijk aantal te zien zijn op de Japanse veilingsites (maar heel weinig bij niet-Japanse sites).
bekijk meer replicas horloges en Harry Winston

2015年12月21日星期一

Cosmo Queen Flip-Top Kompas Horloge

Een van de belangrijkste uitgangspunten voor mijn collectie was het idee van "interessante en ongewone". De collectie is voorbij dit uitgebreid, maar ik heb nog een ding voor onbekende gadgety horloges zoals vandaag.
Dit horloge lijkt te worden genoemd Cosmo Queen, op basis van hoe ik interpreteerde de moeilijk te lezen script dat de naam is geschreven in heb ik twee belangrijke verwijzingen naar de naam Cosmo Queen gevonden -. Een daarvan is een kaart van Yu Gi-Oh!, terwijl de andere is een reeks van horloges met een Zwitsers merk, genaamd TITONI. Ik ben er vrij zeker van dat dit niets te maken heeft met de Yu-Gi-Oh, en op basis van het ontwerp, ik denk niet dat het is door TITONI ofwel, dus het moet een van de onbekende fashion horloges.
Het horloge is een standaard 3 handontwerp wijzerplaat met een Japanse quartz uurwerk. Het verschil is dat u het deksel kunt bladeren tot een kompas onderaan te openbaren, en als je dat doet, kunt u ook Flip het horloge deel om zodat kunt u de tijd zien en kompas samen De band heeft ook een andere functie -. er een ronde thermometer geplaatst in het onderste deel van de band.
Ik weet niet veel meer over het horloge (vanaf de achterkant van de zaak alleen maar zegt Zwitserse leger, maar ik denk dat alleen wordt gebruikt als een naam in plaats van een verwijzing naar die hem in opdracht). Dit type horloge is rond sindsdien althans de jaren '90, dus het zou kunnen zijn van altijd sindsdien.
bekijk meer horloge replicas en Patek Philippe Golden Ellipse

2015年12月14日星期一

edc by Esprit Rubber Starlet Horloge voor haar zeer sportieve

edc by Esprit Rubber Starlet Horloge voor haar zeer sportieve Wat is het erfgoed van welke arm aan Zet op een Horloge Op? Als we blik op horloges als een ongelooflijk gemeengoed accent nu, mensen over het algemeen niet weten hoe het komt dat we op de naar te kijken, of zijn bedoeld om het te gebruiken op de nog linkerhand. De oorzaak hiervoor kan worden getraceerd door te zoeken op de achtergrond van het polshorloge. Nieuwe Horloge patronen voor de wijze Aware om te beslissen over Van Strategieën om te helpen u een kijkje nemen op selecteren dat is de meest actuele mode. Leg de nieuwste trend wanneer u besluit op uw nieuwe horloges. edc by Esprit Rubber Starlet Horloge voor haar zeer sportieve Vrouwen Flock Horloge DW0681 tegenwoordig Aangegeven is een Dolce en Gabbana Meisjes D & G Flock horloge, ontwerp DW0681. Dit bepaalde soorten verse nieuwe toevoeging aan Dolce en Gabbana horloges selectie bevat een chique en stijlvol roestvrij-metal band en een zilveren wijzerplaat. Bewaakte met een gemonteerde mineraalglas venster is echt een basic zilverkleurige wijzerplaat zonder enige markers te communiceren van afgezien van de enkele om 00:00, 03:00 en 09:00 posities. edc by Esprit Rubber Starlet Horloge voor haar zeer sportieve gevestigde bekijk meer rolex kopie en Rolex Others

2015年12月7日星期一

Roze met bruine vlekken Pig Cartoon - JP - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Large ...

Roze met bruine vlekken Pig Cartoon - JP - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Large ... Tutorial naar Simple View Styles Sferische is door veel van de meest gebruik gemaakt van horloge staat Dit vorm kan zijn. gelegen in een flink aantal van de belangrijkste designer collecties, samen met de soorten van Michael Kors horloges. Hoe te kiezen voor de Grootste Check out voor hem een ​​van de beste materialen items die u kunt geven aan een man is een acht. Als een kijkje op minnaar mezelf, kan ik ervoor zorgen deze analogie: schoenen zijn voor vrouwen horloges zijn heren Net ondervragen hem Hij kan je vriend of echtgenoot of zoon of broer te zijn, het is allemaal precies hetzelfde: ... heren echt zoals horloges Roze met Brown vlekken Pig Cartoon - JP -. WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Large ... mogelijkheden die je hebt bij het selecteren van een horloge Beslissen op het oog kan nogal een moeilijke factor om een ​​goede krijgen Er zijn zo vrij een paar stijlen die er zijn dat het verkrijgen van het fantastische uitzicht voor u of voor iemand anders als een stroom is geen eenvoudig werk. Dit rapport lijkt te zijn op een aantal van de belangrijkste alternatieven die u hebt wanneer zij beslissen over een controle om u te helpen ontdekken het grote model Roze met bruine vlekken Pig Cartoon -. JP - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Large ... bekijk meer replica rolex en Panerai stile

2015年12月3日星期四

Varken Cartoon Dier - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Klein (Standard ...

Varken Cartoon Dier - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Klein (Standard ... Een Transient Verslag van de burger Geniet Bedrijvengids De extreem te beginnen met Citizen horloge is gebouwd in 1924 met behulp van een merknaam nieuwe vorm van de techniek om het te maken in de kleinste en dunste van deze periode. De Citizen Kijk naar bedrijven maakt momenteel gebruik van een stuk veel meer dan een paar duizend werknemers wereldwijd. Bedrijfsresultaat uit Japan, ze zijn de eerste onderneming om de meeste van alle te bouwen van de grootste conclusies binnen de blik op sector blijven echter op een krachtige bestaan ​​wijdverbreide horloges ze geformuleerd Kijk op te houden -. A Fistful van Sky op je pols Een genieten was altijd al een symbolische herinnering aan de aanpak van de Zonneschijn, maar nu de kunst van de tijdmeting heeft een uitgebreid weg afgelegd van het maken van symbolische handenvol hemel voor uw pols. Een blik op de geschiedenis van de tijdmeting toont een evolutie van horloges van die parallellen die van de trend industrie van Neurenberg eieren (het om te beginnen met de horloges van peter Henlien, een slotenmaker Neurenberg) tot de hedendaagse dag ingewikkelde en inventieve horloges Pig Cartoon Dier -. WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Klein (Standard ... Vier instructies van het verwerven van een GPS-View Als jullie hebben gevraagd over uw sport en waarschijnlijk uw favorieten joggen, wandelen, fietsen, bergbeklimmen, snowboarden, windsurfen, zelfs spannende sporten zoals bungee stijgen en parachutespringen, de GPS-view kan zeker de beste selectie van apparatuur voor het volgen, meten . zo groot als het begeleiden van je nog meer optredens Pig Cartoon Dier - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Klein (Standard ... bekijk meer replica horloge en IWC stile

replica rolex

replica rolex
replica rolex