replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年8月16日星期四

Evenement: Tag Heuer spell Link, de eerste Zwitserse luxe smartphone!


© Tag Heuer
© Tag Heuer
Terwijl het geroezemoes rond de release van de iPhone 5, Tag Heuer op een ander segment, aan het brouwen is, wordt de Link Phone, de eerste Zwitserse luxe smartphone, uitgebracht. Het is de opvolger van de Tag Heuer Meridiist, de eerste mobiele ervaring die in 2008 werd uitgebracht en een puur luxeproduct dat is ontworpen voor het plezier van zijn koper.
© Tag Heuer
© Tag Heuer
Technologisch gezien vinden we het vrij klassieke kenmerken: touchscreen, Ods Android 2.2, intern geheugen van 256 MB, micro SD-kaartpoort ... De smartphone is ook uitgerust met een camera en een high-definition camera. Als we in de cijfers willen blijven, laten we dan nog een 14-daagse standby-tijd noemen, 6 uur communicatie, 11 uur luistermuziek. Nogmaals, activa maar geen revolutie. Succes ligt ergens anders.
Inderdaad, deze telefoon deelt de " kernwaarden van elk Tag Heuer-ontwerp: geavanceerd ontwerp en materialen, ongeëvenaarde handmatige montage en vakmanschap, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en absolute betrokkenheid op de voorgrond" persbericht . Krachtig en robuust, de Tag Heuer Link is onbetwistbaar buitengewoon dankzij de materialen: roestvrij staal, roze goud, Gorilla ® glasijs, resistent en licht, om het scherm te beschermen. De verschillende mogelijke coatings zijn duidelijk edele materialen zoals koeienhuid, krokodil of hagedis, met de hand bewerkt. De lijnen zijn ergonomisch en modern, elegant en precies. De schaal doet denken aan het hoesje van Tag Heuer, is lucht- en schokbestendig. Aan de zijkant is het sluitsysteem in de vorm van een horlogekroon, gemarkeerd met het wapen van het merk. Ontegenzeggelijk, het ontwerp van de telefoon is zijn echte kracht en er wordt gezegd dat het merk gelijk zou hebben om voornamelijk over dit aspect te communiceren, wat voldoet aan de verwachtingen van toekomstige klanten. Klanten zijn waarschijnlijk meer amateur van het merk of mooie dingen dan extreme technologieën.
Alle overwegingen buiten beschouwing gelaten, moet worden toegegeven dat wanneer een van de grootste Zwitserse horlogemakers zijn knowhow uitbreidt naar nieuwe technologieën, dit resulteert in een innovatief product, verbazingwekkend en gewoon mooi, dat we goed zouden bieden!
© Montres de luxe.com
Bekijk meer Rolex horloges en Rolex DateJust

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex