replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年8月11日星期五

SIHH: What does your booth say about you? Part 1

In zijn hart is SIHH een vakbeurs. Product wordt getoond, de wereldwachtmedia is wooed en deals worden gedaan met retailers. De show, de wooing en de handel gebeuren voornamelijk in de merkenhuizen, maar ook in de buurten van Genève en natuurlijk de beruchte 'boot', de locatie voor de all-night, all-night after party. Dat begint te hint waarom het een beurs is als geen ander. Omdat SIHH zo veel een bril is, omdat het een verkoop- en marketing-spin-evenement is. Het is waar de Zwitserse horlogebedrijf haar finesses en prestaties naar de wereld laat zien.
Terwijl 'stand' technisch de juiste term voor deze ruimtes zou zijn, lijkt de term een ​​misverstand. Voor mij een 'booth' roept een 3 × 3 cabine en een pull-up banner bemand door een verveelde verkoopsman. De SIHH cabines zijn niet zo. Zij zijn groter dan uw huis. Ze zijn pittige, mooi ingerichte interieurwerelden. Een minder tastbare, maar net zo belangrijke rol van de cabines is om het merk hun verhaal aan de wereld (en hun concurrenten) te laten vertellen en te verleiden. Het houdt zich aan bij de Joneses, Zwitserse horlogestijl. Lees verder voor onze uiteenzetting over wat de cabines zeggen over de merken en hun plaats in de industrie.

De Cartier Booth

KD_SIHH Booths009

KD_SIHH Booths008
Terwijl de andere 15 exposante merken booths hebben, is het eerlijk om te zeggen dat Cartier een hele vleugel heeft. In een van de twee ingangen die u direct door de ruimte Cartier raakt, moet u spelen. Hun showroom is ruim, met strategisch verspreide vitrines van felgekleurde horloges rondgestoken. Er is geen geluk om de nieuwigheden te zien, geen gok van iPhones. Iedereen heeft de ruimte om de (zeer grote) collectie te verkennen. De koele grijze tinten met handelsmerken rode hoogtepunten projecteren een aura van kalm vertrouwen over Cartier's plaats in de horloge wereld.

De IWC Booth

KD_SIHH Booths011
KD_SIHH Booths012
Previous IWC booth experiences have had a decidedly Bond feel. Sharks, cars, fighter jets – have all been show-stopping centrepieces. But this year IWC pulled it back a little – and with good reason. IWC has two big pieces of news this year, and only one is a watch. The brand new Portugieser Annual Calendar was front and holographic centre, but it had to share the limelight with the architecture of the booth itself, which is a smaller version of IWC’s soon to be unveiled 40 million Franc manufacturing facility on the outskirts of Schaffhausen. Their booth actually looks like a workspace (a super cool workspace mind you). That IWC are highlighting their growth and commitment to increased watchmaking capacity is a statement more powerful than any fighter jet.

Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

2017年8月7日星期一

EVENT: Is Blancpain’s Ocean Commitment investment just a drop in the ocean? Hard questions on Sydney Harbour

Het is meestal het meest onschadelijke deel van de nacht. De officiële toespraken zijn uit de weg, de bar wacht nogmaals en de spreker zegt beleefd te zijn: "Zijn er vragen?" Een gast bij het Blancpain Ocean Commitment-evenement 2016 - vervolgend op de avond van 2015 bij Icebergs , Die de coolste nachtprojectie had sinds het vleermuis-symbool - haar hand opsteek en vroeg: "Ik vroeg me af hoeveel geld Blancpain daadwerkelijk bij de Ocean Commitment-oorzaak draagt?"
Blancpain-syd-event-2016-1
De VP en marketingchef, de heer Alain Delamuraz tot zijn enorme krediet, heeft zijn keel niet eens duidelijk gemaakt. Vroeger had hij bekendgemaakt dat 1000 euro van elke OC Limited Edition (250 stuks) model verkocht, naar de oorzaak gaat. Maar het blijkt, met spraak volledig bedoeld, dit is een druppel in de oceaan. "We hebben de afgelopen zeven jaar 1 miljoen Euro per jaar bijgedragen," zei hij. "Het is een groot percentage. Voor ons is het veel. "Er was een opmerkelijke inademing van adem door de gehele kamer. "Dit geld heeft geleid tot het beschermen van drie miljoen vierkante kilometer oceaan, en veel andere betekenisvolle vooruitgang in het mariene bewaring." Mijn metgezel (en jongere broer) knuffelde me en zei: "Nou, ik wil er een kopen."
Blancpain-syd-event-2016-6
Niet dat hij een andere reden nodig had. De nieuwe Ocean Commitment is een opvallend stukje, met zijn geborsteld blauw keramisch hoesje en rijkgrijze grijze zonnestralen. Het is een andere succesvolle variatie op het thema 2015, dat het zelf de permanente mantel heeft gewonnen van het beste Blue Dive Watch ooit door de Time + Tide medewerkers en gemeenschap.
Blancpain-syd-event-2016-3
De nacht bestond ook uit een andere spectaculaire diavoorstelling - serieus, stel je voor dat de planeet Earth Earth live leverde - verteld door de onderwaterfotograaf Laurent Ballesta, waarvan het laatste avontuur hem bijna alle duikrecords met betrekking tot de polen verbroken. Langste doorlopende tijd onderwater bij elke paal, diepste duik bij elke paal, de lijst ging door en weer.
Blancpain-syd-event-2016-5
The result of the expedition was literally thousands of new discoveries under the icebergs. Stunning coral gardens teeming with life, fish that more closely resemble dragons and fantastical microscopic creatures that seemed to be drawn from imagination rather than real life.

Bekijk meer Rolex horloges en Rolex DateJust

2017年8月1日星期二

Uitvoerbaarheid.


Rolex-BLNR-1
Dit is wanneer een horloge zo moeiteloos werkt met het leven van de drager dat het concept van het verlaten van de pols onbegrijpelijk is. Om deze redenen zal de Rolex BLNR jarenlang en tientallen jaren de T + T Founder Andrew's pols grimeren. Het is een veelzijdig horloge dat bij elke outfit gaat en kan omgaan met alles wat het leven erin gooit. Maar voor Andrew gaat het verder dan - hij spreekt bijna over zijn horloge alsof het een vriend was. Hij kan vertrouwen op zijn Rolex - de kwaliteit van zijn constructie en de waarden impliciet daarin. Op dit punt bent u vergevend om te denken dat we dit misschien overweldigend overwegen (en is het ook gezond om uw horloge als vriend te tellen?), Maar de bottom line is dat wanneer Andrew zijn horloge in de ochtend opschept Heeft er nadenken over totdat hij de tijd moet leren kennen. Geen nadruk op krassen, Geen twijfels over betrouwbaarheid - het werkt gewoon. En daarom is het een keeper.

Sentimentaliteit.

Archimede Pilot
Afbeelding: Reddit.
De reden dat ik mijn Archimede Pilot nooit zal verkopen, is heel anders dan Andrew en zijn BLNR. Het was mijn eerste 'goede' horloge, gekocht na maanden van onderzoek en vergelijking in 2007. Deze dagen is het een beetje gekrast (klapbandjes verandert en een ongelukkige ontmoeting met een steenwand), de lume glanst niet zoals het vroeger was , En het is zeker achterstallig voor een dienst. Op het oppervlak is het niets bijzonders. Maar voor mij is het. Het markeert het begin van iets. Ik wist niet dat toen ik 'koop nu' raakte, zou dat obsessieve zoeken en onderzoek van minutia een passie en later een carrière worden. Op een abstracte manier heeft mijn Archimede me voor nieuwe vrienden gebracht en me over de hele wereld meegenomen. Daarom is dit horloge voor mij belangrijk. Ik draag het vandaag niet te veel en ik denk niet dat ik vandaag hetzelfde horloge zou kopen,
Bekijk meer replica horloge en Rolex Yachtmaster

replica rolex

replica rolex
replica rolex