replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月2日星期三

Diesel 947 Rubber horloge

horloge van vandaag is een waar iets niet helemaal ring waar wat het beweert te zijn.
Het horloge is bedoeld om te worden door het kledingmerk Diesel, en is vergelijkbaar met ontwerpen die ik heb gezien. Op de achterkant heeft de naam en het logo verwijst naar de groep, die Diesel is een onderdeel van de 'Only the Brave'. Het is een 3 draaiknop ontwerp met een grote rubberen één stuk kast en band. de wijzerplaat is dezelfde kleur als de zaak en heeft uur markers, met uitzondering van 02, 03 en 04 die worden weergegeven als grote aantallen gerangschikt in een verticale lijn. zo far so good ...
De bouwkwaliteit is het eerste ding dat vreemd lijkt met dit horloge. De kroon heeft een losse sfeer, die zouden kunnen worden door het gebruik, maar ook de naden aan de rubber uit de mal zijn ook een beetje ruw. De achterkant lijkt een schroef te zijn terug model, maar in werkelijkheid liften net buiten, die weer net een ontwerp keuze kan zijn. het getal op de rug zegt enkel 947 in plaats van de gebruikelijke DZxxxx formaat. bij het zoeken naar deze online, zijn er geen klappen voor dit ontwerp dat ik kon vinden, wat suggereert dat dit geen normaal Diesel modelnummer.
Dus over het algemeen is er niets dat definitief zegt dat dit is een replica in plaats van echte, maar zoals je hierboven kunt zien, zijn er veel dingen die hint dit is niet goed.
Dus daar is het, mijn bericht op mijn (eventueel) Diesel 947 horloge.
Bekijk meer replica rolex en patek philippe grand complication

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex