replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年2月29日星期一

Bulova Astronaut dag en datum Wheel

Een paar dagen geleden postte ik een horloge Ik riep 'Date Wheel' van Benetton, maar niet een deel van hun Benetton door Bulova bereik. Today's horloge is een Bulova met datum wiel, maar niets te maken met Benetton!
Ik heb geen definitieve model naam / nummer voor de huidige horloge, dus ik heb besloten om het bellen met de dag en datum Wiel op basis van de mogelijkheden, maar er is ook de naam van de astronaut in kleine letters op de wijzerplaat. Het horloge is een quartz analoog model met een 3 de hand dial ontwerp voor het vertellen van de tijd. de ongewone deel is hoe het horloge toont de dag en datum. de datum wordt gedaan met een wiel achter 7 gelijke afstand ramen, met het midden van het onderste venster met de date. de dagen worden geschreven rond de rand van de schijf in goud capsule vormen met een klein venster aan elk uiteinde. de dag wordt aangegeven door de stippen achter de ramen met rode in plaats van witte en interessant, is de overgang tussen dagen getoonde één punt in elk.
Het horloge is gemaakt van grijs geschilderd / geanodiseerd basismetaal met een grijze stalen achterkant, en er is een gouden radertje tand patroon rond de rand van het glas. De band is een bijpassende grijs metaal en er is de Bulova stemvork logo op de gesp .
Het horloge is gemaakt door het Amerikaanse Watch Company Bulova. Ze werden opgericht in 1875, het begin van de eerste speciale horloge-fabriek in 1912, en het brengen van de massaproductie in uurwerken op een schaal nooit eerder gezien. In de loop der jaren, ze waren goed op omarmen reclame technologie, wordt gedacht de eerste officiële radio en televisie advertenties te hebben gehad. In 2007/08 werd het merk opgenomen in de Citizen horloge familie.
Dit model heeft geen indicatie van een datum in het horloge voor zover ik kan vertellen. Als zij het zelfde formaat voor serienummers als burger, die een productie in X7 zou suggereren gebruiken, en op basis van het ontwerp, zou ik stel voor 1987. Er is een tweede getal op de rug 8988501 waarin een modelnummer kan zijn, maar het stempelen stijl stelt het een nummer dat regelmatig veranderd ...
Bekijk meer horloges replicas en breitling montbrillant

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex