replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年7月22日星期三

Stijl op de wijzerplaat met Megan Harris: Tijd om te lenen van de Boys

Ladies is het tijd om een ​​mannelijke ogenblik hebben. En je hoeft niet te kanaliseren je innerlijke Wayne "The Rock" Johnson en Vin Diesel voor die kwestie. Echter, het dragen van mannenmode geïnspireerde kleding en accessoires zal je een sterke en bevoegd rand te geven, met behoud van een algemene vrouwelijke indruk. Neem je keu van Katherine Hepburn en Diane Keaton, twee trendsetters die de look populair ... en voeg een polshorloge aan uw garderobe dat je man kan zelfs fout voor zijn eigen.
Lucien Piccard Cillindro Mens Watch at WorldofWatchesDe Lucien Piccard Heren Cillindro mannen jurk horloge past het wetsvoorstel. Dit voorname mannen uurwerk beschikt over een rijke, boterachtige 18K geel goud-plating op de roestvrij stalen behuizing en een alligator geweven bruine lederen band. De klassieke look herinnert aan het Oude-World, aloude lijnen van horloges van weleer met zijn patroon goudkleurige wijzerplaat, datum opening aan de 6:00 uur en Romeinse cijfer uur markers.
De royale 42mm round diameter kan worden beschouwd als een "echte gentlemen's omvang," maar het zal verschijnen iets oversized op je petite pols en zorgen voor een echt moderne look aan je outfit. Draag deze Lucien Piccard horloge met een ingerichte vest of blazer en je favoriete paar op maat broek ... bonuspunten als ze zijn hoge taille!
Zorg ervoor om naar te kijken Stijl op de wijzerplaat met Megan Harris elke donderdag om 12 uur EST op worldofwatches.com en YouTube voor mode tips hier behandeld en veel trend-setting, nieuwe ideeën die je niet wilt missen!
bekijk meer nep rolex en Tag Heuer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex