replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年7月29日星期三

Cartier Novelties in 2015 SIHH

Hier zal introduceren drie Cartier horloges die zal verschijnen in de 2015 Shii.
Crash Skelenton Automatic Winding-up
Cartier Crash heeft duidelijke kenmerken. Het heeft een onregelmatige, vervormd geval is, en dit is een heel dappere ontwerp vanuit ons perspectief, hoewel een dergelijk model bestond in de laatste jaren 1960. In de 2015 SIHH, Cartier bereidt een gloednieuw Cartier Crash die skelet 9618 MC automatische liquidatie beweging heeft. kijken naar de 9618 skelet beweging, kunnen we denken aan de Tank MC in het afgelopen jaar. Inderdaad, deze 9618 MC ontleend 9611MC dat is geplaatst op Tank MC, Santos 100. Om een ​​dergelijke vervormde geval overeenkomen, 9168 MC beweging verbeterd zijn uiterlijk.
cartier replica
Cartier replica
Rotonde de Cartier Kalender
Rotonde de Cartier Kalender is niet een nieuwe gadget. Het is ten eerste uitgebracht in 2012 en het heeft de 9908MC automatische beweging binnen waarvan er kalenderdagen modules die dagen van een maand kon vertellen. Maar het verschil op de nieuwe Rotonde de Cartier Agenda is dat dial ziet er veel eenvoudiger, en de manier van weergeven van jaar werd veranderd van de handen display draaitafel en de maand scherm is veel duidelijk. Maar in het nieuwe Rotonde de Cartier Calendar heeft een 40 mm case die kleiner is dan het geval is 45 mm in 2012.
Rotonde de Cartier Reversed Tourbillon
Rotonde de Cartier Reversed Tourbillon werd ook uitgebracht in 2012 en in dit jaar, Rotonde de Cartier Omgekeerde Tourbillon terugkeer naar een meer eenvoudige stijl. Je zal niet de Romeinse tijd indexen zien in de wijzerplaat meer (de laatste keer dat je kunt zien zo'n wijzerplaat is in het afgelopen jaar SIHH); Zoals we kunnen zien dat in de 2015 SIHH Cartier lijkt om terug te gaan naar een eenvoudige stijl en je zal die veranderingen in de wijzerplaat en andere ontwerpen te vinden. Dus laten we verwachten.
bekijk meer kopie rolex en Patek Philippe Twenty-4 Hours

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex