replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年7月29日星期三

Cartier Novelties in 2015 SIHH

Hier zal introduceren drie Cartier horloges die zal verschijnen in de 2015 Shii.
Crash Skelenton Automatic Winding-up
Cartier Crash heeft duidelijke kenmerken. Het heeft een onregelmatige, vervormd geval is, en dit is een heel dappere ontwerp vanuit ons perspectief, hoewel een dergelijk model bestond in de laatste jaren 1960. In de 2015 SIHH, Cartier bereidt een gloednieuw Cartier Crash die skelet 9618 MC automatische liquidatie beweging heeft. kijken naar de 9618 skelet beweging, kunnen we denken aan de Tank MC in het afgelopen jaar. Inderdaad, deze 9618 MC ontleend 9611MC dat is geplaatst op Tank MC, Santos 100. Om een ​​dergelijke vervormde geval overeenkomen, 9168 MC beweging verbeterd zijn uiterlijk.
cartier replica
Cartier replica
Rotonde de Cartier Kalender
Rotonde de Cartier Kalender is niet een nieuwe gadget. Het is ten eerste uitgebracht in 2012 en het heeft de 9908MC automatische beweging binnen waarvan er kalenderdagen modules die dagen van een maand kon vertellen. Maar het verschil op de nieuwe Rotonde de Cartier Agenda is dat dial ziet er veel eenvoudiger, en de manier van weergeven van jaar werd veranderd van de handen display draaitafel en de maand scherm is veel duidelijk. Maar in het nieuwe Rotonde de Cartier Calendar heeft een 40 mm case die kleiner is dan het geval is 45 mm in 2012.
Rotonde de Cartier Reversed Tourbillon
Rotonde de Cartier Reversed Tourbillon werd ook uitgebracht in 2012 en in dit jaar, Rotonde de Cartier Omgekeerde Tourbillon terugkeer naar een meer eenvoudige stijl. Je zal niet de Romeinse tijd indexen zien in de wijzerplaat meer (de laatste keer dat je kunt zien zo'n wijzerplaat is in het afgelopen jaar SIHH); Zoals we kunnen zien dat in de 2015 SIHH Cartier lijkt om terug te gaan naar een eenvoudige stijl en je zal die veranderingen in de wijzerplaat en andere ontwerpen te vinden. Dus laten we verwachten.
bekijk meer kopie rolex en Patek Philippe Twenty-4 Hours

2015年7月26日星期日

replica Rolex horloges Hoe Navitimer Breitling horloges zijn verschillende horloges

U kunt replica nemen Brietling in overweging wanneer u moeite heeft de aankoop van de echte degenen. Een groot aantal Brietling horloges kan worden gevonden op winkels online, zodat u kunt degenen die uw stijlen en smaak past te kiezen. In aanvulling op deze, de fabrikant van de beste kwaliteit materialen en exquise vakmanschap te nemen om de perfecte producten van hoge kwaliteit te garanderen. Elke replica horloge is een vlekkeloze imitatie van de authentieke in elk aspect. Wat meer is, de prijs van de replica horloge is veel aantrekkelijker. Hoe zit het met de aanschaf van een replica Breitling als je eerst kijken?bekijk meer horloges rolex en Tag Heuer Monaco-Monza

2015年7月22日星期三

Stijl op de wijzerplaat met Megan Harris: Tijd om te lenen van de Boys

Ladies is het tijd om een ​​mannelijke ogenblik hebben. En je hoeft niet te kanaliseren je innerlijke Wayne "The Rock" Johnson en Vin Diesel voor die kwestie. Echter, het dragen van mannenmode geïnspireerde kleding en accessoires zal je een sterke en bevoegd rand te geven, met behoud van een algemene vrouwelijke indruk. Neem je keu van Katherine Hepburn en Diane Keaton, twee trendsetters die de look populair ... en voeg een polshorloge aan uw garderobe dat je man kan zelfs fout voor zijn eigen.
Lucien Piccard Cillindro Mens Watch at WorldofWatchesDe Lucien Piccard Heren Cillindro mannen jurk horloge past het wetsvoorstel. Dit voorname mannen uurwerk beschikt over een rijke, boterachtige 18K geel goud-plating op de roestvrij stalen behuizing en een alligator geweven bruine lederen band. De klassieke look herinnert aan het Oude-World, aloude lijnen van horloges van weleer met zijn patroon goudkleurige wijzerplaat, datum opening aan de 6:00 uur en Romeinse cijfer uur markers.
De royale 42mm round diameter kan worden beschouwd als een "echte gentlemen's omvang," maar het zal verschijnen iets oversized op je petite pols en zorgen voor een echt moderne look aan je outfit. Draag deze Lucien Piccard horloge met een ingerichte vest of blazer en je favoriete paar op maat broek ... bonuspunten als ze zijn hoge taille!
Zorg ervoor om naar te kijken Stijl op de wijzerplaat met Megan Harris elke donderdag om 12 uur EST op worldofwatches.com en YouTube voor mode tips hier behandeld en veel trend-setting, nieuwe ideeën die je niet wilt missen!
bekijk meer nep rolex en Tag Heuer

2015年7月17日星期五

Jaarlijks Spring Clearance Event met de laagste prijzen van het seizoen op Merknaam Horloges

Met de lente nu op ons, shoppers zijn enthousiast voor deals over discount horloges. Wij hebben blueswisslegendaangekondigd ons Spring Clearance Event met favoriete merk horloges op de verkoop; waaronder Invicta, Zwitserse Legend, Christian Bernard, Croton, Technomarine, Armani horloges, Lucien Piccard en nog veel meer. Onze Spring Clearance Event eindigt 31 maart.
Hier bij World of Watches, bieden wij vrouwen een prachtige verzameling van roestvrij staal en parelmoer uurwerken door Invicta. De Spring Clearance Sales Event is het aanbieden van grote besparingen voor zowel mannen als vrouwen met Swiss Legend presentatie van een uitgebreide selectie van mannen horloges. Roestvrij staal en brons zijn twee van de meest populaire materialen voor herenhorloges en worden tijdens deze jaarlijkse Sales Event wordt gekenmerkt. bekijk meer rolex en Rolex Yacht-Master

2015年7月14日星期二

Verlagingen je moet zien om te geloven op de Zwitserse Legend Neptune Watches: 80% korting op alle Neptune Watches.

Wereldberoemde horlogemerk Swiss Legend houdt een grote verkoop op de Neptunus collectie hier bij de eWatches deze week. Ga nu naar de beste besparingen op alle Neptune stijl horloges voor mannen en voor vrouwen. Alle ontwerpen houden besparingen tot 80% korting, zodat u grote zonder dat de bank kan gaan. Neptunus heeft een veelzijdige collectie horloges voor zowel mannen als vrouwen, variërend in traditie en design. Met deze verzameling Zwitserse Legend zijn erin geslaagd om een ​​klassieke look te houden terwijl nog versmelten met de hedendaagse plezier en funky horloge cultuur door de integratie van de kleur splash thema.bekijk meer rolex kopie en Bell & Ross BR01-92

replica rolex

replica rolex
replica rolex