replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年10月8日星期三

Een Onmisbaar-Time Keeping Ally

Victorinox Swiss Army horloges behoren tot de meest populaire horlogemerken voor mannen en vrouwen van vandaag. No-nonsense militaire geïnspireerde ontwerpen van het merk, premium-grade roestvrij stalen constructie, kwaliteit Zwitserse vakmanschap en niet te vergeten de betaalbaarheid hebben ze leiders in de horloge-industrie gemaakt sinds hun oprichting in 1989.
Zwitserse afkomst leger begon met chirurgische kwaliteit messen in 1884, toen het merk werd opgericht door Karl Eisener, die een bestek winkel in Ibach-Schwyz, Zwitserland geopend. Door 1891, werd Eisener opdracht van het Zwitserse leger om zakmessen te produceren voor de soldaten. Zes jaar later, werden de "Zwitserse Officer Knife" en "Sport Knife" wettelijk geregistreerd bij het merk.
In 1921, Eisener bedacht de naam van het bedrijf Victorinox ter ere van zijn overleden moeder Victoria en de term "inox", een afkorting van het Franse woord voor roestbestendig staal "inoxydable." In latere jaren heeft het bedrijf bloeide in heel Europa en werd wereldwijd populair na de Tweede Wereldoorlog.sa 241405
Het merk de volgende progressie was de introductie van uurwerken in de late jaren 1980. Door gebruik te maken van de kwaliteit chirurgisch roestvrij staal waren ze bekend om hun messen, Victorinox geïntroduceerd horloges gebouwd om de ontberingen van een actieve levensstijl te weerstaan, met duurzaam nylon banden, zeer leesbare wijzerplaten en waterbestendigheid ... tegen een relatief goedkope prijs.
Al meer dan 25 jaar, hebben Victorinox Swiss Army horloges zeer populair is in de Verenigde Staten en over de hele wereld. De kwaliteit vakmanschap toont in elk detail van de hoge kwaliteit cases en ontspiegeld saffier kristallen aan de buitenkant om de premie ETA Zwitserse makelij bewegingen aan de binnenkant. ETA is de zeer gewaardeerde Zwitserse horloge productiebedrijf dat bewegingen produceert voor Omega, Patek Philippe, Tudor en Swatch horloge merken.
Je zult een grote verscheidenheid van vinden Zwitserse leger horloges voor mannen en vrouwen op populaire online retailer WorldofWatches.com, met inbegrip van de Heren Chronograaf. Deze uitstekende uurwerk beschikt over een indrukwekkende roestvrij stalen kast en bijpassende triple schakelarmband. De tachymeter bezel omringt het grijs patroon wijzerplaat met een automatische datum kalender, 1/10th een tweede, kleine seconden en 30 minuten subdials.
Zwitsers quartz chronograaf is 42mm in diameter, 12mm dik en waterbestendig tot 100 meter.bekijk meer Replica horloges Zwitserse en Rolex Explorer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex