replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年10月13日星期一

Cartier - creëren legendarische merk

Louis Cartier is een zeer creatieve genie, waardering van hoge kwaliteit, maar heeft een uitstekend zakelijk inzicht. Hij heeft een grote belangstelling voor de extravagante decoraties en horloge, met name op het horloge, heeft hij herhaaldelijk gelanceerd geavanceerde technologische innovatie. Vooral beroemd "magische charme klok", ook toegepast voor octrooibescherming. In deze twee gebieden, Louis Cartier ook volledig toonde zijn talent als een juwelier.
Cartier saga begon in 1847 De 29-jarige Louis-Francois Cartier overnam van de meester Adolphe Picard in Parijs, rue Montorgueil 31 juwelierszaak. In 1846, Louis-Francois eigen naam initialen L en C rond de opzet vormden een diamant-vormige logo, de zetel van de Cartier, wat betekent dat de officiële geboorte van Cartier vormige logo symboliseert een legendarische liefdesverhaal en het begin van het Koninkrijk van luxe.
Na de niet-aflatende inspanningen van de twee generaties van de transmissie, replica Cartier horloge geleidelijk ontwikkeld tot 's werelds meest gerespecteerde horloge juweliers gerespecteerd door de Europese royalty. Britse kroonprins van Wales Prins Cartier lof is de "koning van de juweliers, juweliers van de keizer." In 1902, de Prins van Wales, in het bijzonder van Cartier bestelde een 27 kroon-achtige hoofdtooi, en hij gekroond als Edward VII ceremonie slijtage was. Twee jaar later, in 1904, Edward VII schonk het Koninklijk Cartier certificaten van afspraak. Sindsdien Cartier begon door de koning van Spanje, Portugal, Rusland, Siam, Griekenland, Servië, België, Roemenië, Egypte en Albanië kamer en de hertog van Orleans (Huis van Orleans) en het Vorstendom Monaco, de certificaten van afspraak.
In 1910, zal Pierre in New York een zeer zeldzame wegen 44.50 kt, genaamd "hoop" is de blauwe Juzuan verkocht Mevrouw Evalyn Walsh MsLean. Pierre daarom won veel klanten uit de Verenigde Staten, en de steeds nauwere banden met de Amerikaanse financiële sector en het bedrijfsleven klanten, werd de sieraden bevolen om zijn beroemde klanten behoren: de Rockefeller familie, Vanderbilt familie, Gould familie en de familie van Ford. In dezelfde periode, de komst van Cartier "dubbele C" logo.
In Parijs, Louis Cartier om een ​​groep Russische edelen klanten, veel bezoekers en de show werd gehouden in Sint-Petersburg aan te trekken. Zijn revolutionaire gebruik van platina, en de Lodewijk XVI de guirlandestijl upgrade naar ongeëvenaarde perfectie.
Louis Cartier's verzameld rond een groep van zeer getalenteerde ontwerpers, zoals Charles Jasqueau; toonaangevende ambachtslieden, zoals horlogemaker Maurice Couet en Edmond Jaeger. Hij zal ook een aantal gelijkgestemde, de toegewijde collega's te huren Mevrouw Jeanne Toussaint, zoals uitstekend. Louis werkt is niet alleen de perfecte mix van klassieke en moderne geest, maar heeft ook een unieke stijl van Cartier.bekijk meer horloges replica en Cartier Roadster

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex