replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年1月30日星期二

Pepito, de klok van Kate Moss die furore maakt

fotoreloj
Soms is het creëren van een product met voldoende kwaliteit en een innovatief en aantrekkelijk ontwerp niet genoeg om het een populair object te maken en geaccepteerd door de markt. Maar als een beroemd persoon het in het openbaar laat zien, kan hij het wonder bewerken. Dit is het geval van het horloge dat in de volksmond bekend staat als "Pepito" , van Toywatch , dat sinds het prachtige topmodel dat Kate Moss in een modeshow droeg, in de mode is.

Italiaans ontwerp

Italiaanse ontwerper Marco Mavilla , het best bekend als de grondlegger van de firma Toywatch , heeft de industrie een revolutie opnieuw met "Pepito" , een originele sieraden horloges omkeerbaar.
Het ontwerp, eigentijds en jeugdig, heeft een centrale schedel op de achterkant van de stalen kast en is versierd met Swarovski- kristallen . Twee nylon veters in de stijl van een armband voegen de jongste en meest comfortabele touch toe aan de set.

Drie verschillende modellen

Mavilla stelt drie verschillende modellen van "Pepito" voor  vlak , ideaal voor diegenen die meer minimalistische en discrete ontwerpen prefereren, met slechts twee Swarovski-kristallen in de ogen van de schedel; Half Stone , de Kat Moss, met de schedel helemaal bedekt met kristallen, en  Full Stone , met een spectaculair kristallen bad dat de hele klok omwikkelt. De drie modellen zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zilver, geel goud, roze goud en mat zwart.
Een horloge kan een goede keuze zijn als een geschenk van Reyes , en het combineert kwaliteit, design en maakt bovendien de nieuwste mode voor vrouwen die het om hun pols dragen.
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex