replica watches uk In de volgende dagen, zou SIHH brengen ons meer nieuwe horloges ontwikkeld door horloge fabrikanten. Dit is een groot visueel feest voor horloge fans, horloge makers en media. Het geeft een goed platform voor hen om te communiceren in personen.
Dit Constantin Harmony ultradunne complicatie horloges is de eerste Constantin ontwikkelde automatische opwinding horloge met rattrapante, hetgeen duidt op de excel horloge maken vaardigheden en innovaties.
In de nieuwe Piaget Emperador Black Tie Coussin 1270S, het heeft een witgouden editie en rose goud editie. Het witte goud editie met parel rotor, schroeven en tourbillon frames zijn allemaal zwart. De roos gouden editie komt meer klassieke. Het heeft een totale goud materiaal, perfect examplifying Piaget motto: altijd beter doen dan nodig is. De high-end polijsten waaronder handmatige naaien, afkanten en de andere ingewikkelde vaardigheden, zoals het polijsten op de spiegel. Die delicate decoratie gemaakt handmatig maken Piaget Emperador Black Tie Coussin 1270S, in het bijzonder haar skelet mechanische beweging, aantrekkelijk en opvallend.
Aanbidden de typische Portugese ontwerp, de ingenieurs van IWC zet de energie reserve in de zaak terug naar de eenvoud te behouden. Hoe lang het kan werken is volledig zichtbaar door de saffier zaak terug. Voor veel horloge fans, zorgen te maken over wanneer het opwinden van de horloge is overbodig omdat kronkelende het in elke maandag wordt een grappig ritueel. IWC 59.215, met een 37.8mm geval kan 8 dagen aanbieden energiereserve. Eigenlijk kan dit soort energie werken voor 9 dagen, maar een slim systeem kan zijn werkuur binnen 192 uur te beperken, die de juistheid kunnen handhaven. Het meet 12 mm qua dikte en 43mm grootte niet lijkt helemaal zwaar.
We hebben gezegd drie soorten van luxe replica horloges in de 2015 SIHH met hun nieuwe werken, en als je een horloge liefhebber en vooral een horloge fan van een van deze horloges merken, gewoon doorgaan naar de laatste horloge krijgen als het is betaalbaar voor u.