replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年2月29日星期一

Bulova Astronaut dag en datum Wheel

Een paar dagen geleden postte ik een horloge Ik riep 'Date Wheel' van Benetton, maar niet een deel van hun Benetton door Bulova bereik. Today's horloge is een Bulova met datum wiel, maar niets te maken met Benetton!
Ik heb geen definitieve model naam / nummer voor de huidige horloge, dus ik heb besloten om het bellen met de dag en datum Wiel op basis van de mogelijkheden, maar er is ook de naam van de astronaut in kleine letters op de wijzerplaat. Het horloge is een quartz analoog model met een 3 de hand dial ontwerp voor het vertellen van de tijd. de ongewone deel is hoe het horloge toont de dag en datum. de datum wordt gedaan met een wiel achter 7 gelijke afstand ramen, met het midden van het onderste venster met de date. de dagen worden geschreven rond de rand van de schijf in goud capsule vormen met een klein venster aan elk uiteinde. de dag wordt aangegeven door de stippen achter de ramen met rode in plaats van witte en interessant, is de overgang tussen dagen getoonde één punt in elk.
Het horloge is gemaakt van grijs geschilderd / geanodiseerd basismetaal met een grijze stalen achterkant, en er is een gouden radertje tand patroon rond de rand van het glas. De band is een bijpassende grijs metaal en er is de Bulova stemvork logo op de gesp .
Het horloge is gemaakt door het Amerikaanse Watch Company Bulova. Ze werden opgericht in 1875, het begin van de eerste speciale horloge-fabriek in 1912, en het brengen van de massaproductie in uurwerken op een schaal nooit eerder gezien. In de loop der jaren, ze waren goed op omarmen reclame technologie, wordt gedacht de eerste officiële radio en televisie advertenties te hebben gehad. In 2007/08 werd het merk opgenomen in de Citizen horloge familie.
Dit model heeft geen indicatie van een datum in het horloge voor zover ik kan vertellen. Als zij het zelfde formaat voor serienummers als burger, die een productie in X7 zou suggereren gebruiken, en op basis van het ontwerp, zou ik stel voor 1987. Er is een tweede getal op de rug 8988501 waarin een modelnummer kan zijn, maar het stempelen stijl stelt het een nummer dat regelmatig veranderd ...
Bekijk meer horloges replicas en breitling montbrillant

2016年2月25日星期四

Pierre Petit Heren P-806B Serie Le Mans-Rose Gold PVD Bezel Dual-Time GMT Horloge van het Leer

Pierre Petit Heren P-806B Serie Le Mans Rose-Gold PVD Bezel Dual-Time GMT Leather Horloge Evalueer een Diamond Kijk naar met een White Gold View Een check out vervaardigd met diamanten is slechts een van de meest luxueuze in de sector. Een witte goud uitzicht is meer goedkoop dan andere uitbundige uurwerken. Ze zijn verschillend voor de reden dat van hun merchandise en bads. strategieën over hoe om te beslissen over een Check out Enjoy is een zeer een stuk van accessoire dat de mannelijke, zijn personages, tijdverdrijf en natuurlijk betekenen zijn rijkdom ook. een ontwerp en de stijl van uitzicht kan variëren van zeer leuke, trendy tot vintage en status. In dit artikel zullen we aandacht aan hoe je een cheque uit dat pak ook kiest, u. Pierre Petit Mannen P-806B Serie Le Mans rose-Gold PVD Bezel Dual-Time GMT Leather horloge een horloge kan worden gebruikt om indruk horloges worden door heel wat beschouwd als een bijzonder van de meest cruciale trend componenten die iedereen kan trekken zijn. Uitstekende horloges eigenlijk doen een verklaring afleggen en kan doorgaans indruk maken op de meest geavanceerde mensen. Volwassen mannetjes en dames don horloges voor diverse oorzaken, maar de plaats is dat eenieder die draagt ​​een elegante acht het zeer waarschijnlijk zal indruk maken op de mensen die hen omringen. Pierre Petit Mannen P-806B Serie Le Mans Rose- Gold PVD Bezel Dual-Time GMT Horloge van het Leer Bekijk meer rolex replica en breitling chronospace

2016年2月19日星期五

Edox Mannen 27.031 357RN NIR Les Bemonts Rechthoekige Ultra Slim Horloge

Edox Mannen 27.031 357RN NIR Les Bemonts Rechthoekige Ultra Slim Watch My Werkervaring van On-line Horloge Purchasing Hebt u op elk gewenst moment een horloge online gekocht? Vandaag, op het internet winkelen is te ontwikkelen tot vrij goed bekend, met name onder jonge mensen. Zoals in tegenstelling met de gemeenschappelijke krijgen, on-line aanschaf is veel handiger. dat gezegd hebbende, is het niet snel een bevredigende oplossing te verwerven. Daarom moeten we overwegen welke we kunnen opslaan in geloven. Voors en nadelen van verschillende horlogeband Components Er zijn een assortiment van check out band componenten. Meestal spreken, zijn er vier types, die metaal, leer, textiel en plastic zijn. en elke categorie heeft zijn voordelen en nadelen. Edox Mannen 27.031 357RN NIR Les Bemonts Rechthoekige Ultra Slim Kijk middelen om te beslissen op een Topkwaliteit Duplicate Model View Vandaag hebben horloges een belangrijk onderdeel in ons dagelijks dagelijks leven, dat geldt in het bijzonder voor zakenmensen. Met de voortgang van de cultuur uitgevoerd, een merk check out kan niet alleen bestaande stijl en individualiteit van een man het kan ook vertonen de welvaart en de maatschappelijke positie. Als de onontkoombare mode rage heeft overspoeld ons, mannen en vrouwen hun aandacht over te dragen aan replica horloge markt na niet aan een dure fabrikant blik op het huishouden te kiezen. Edox mannen 27.031 357RN NIR Les Bemonts Rechthoekige Ultra Slim horloge Bekijk meer rolex imitatie en rolex day date

2016年2月17日星期三

Super Lovers Calculator Horloge

In het weekend was ik chatten met iemand die echt geïnteresseerd zijn in de jaren '90 rekenmachine horloges was. Dat gesprek inspireerde me om een ​​rekenmachine horloge vandaag kiezen (vooral omdat de kleur past goed bij de hedendaagse kleding keuze).
Deze calculator horloge kan lijken op een jaren '80 / '90 Casio model, maar het is eigenlijk een Super liefhebbers kijken. De Super Lovers merk is een fashion / kledingmerk gevestigd in Harajuku, Tokyo die vele club / leuke / goth lijnen van de kleding te produceren. Wanneer het gaat om horloges, het nooit ophoudt te verbazen met de breedte van de verschillende ontwerpen die zij hebben gemaakt, schijnbaar in kleine aantallen.
De Super Lovers calcuator horloge is een volledige rekenmachine model met een 4x4 rubberen toetsenbord en LCD-display. Het LCD-scherm is opgezet voor de rekenmachine-modus en kan 9 cijfers laten zien en heeft ook een dag marker onder de nummers. Vervoer in modi kunnen worden moeilijk als de toets mode (C) schakelt alleen tussen tijd en rekenmachine. om de datum weer te geven, moet u op en houd de bodem juiste knoppen gemarkeerd 'select' (3,6,9,0,., +), en voor het het alarm modus gebruikt u de links onderaan knoppen gemarkeerd als 'voorschot' (1,2,4,5,7,8). instellen van de tijd wordt gedaan door het vasthouden van de modusknop totdat de tijd begint te knipperen, met mode switching-schermen, selecteer fietsen door wat instellen en vooraf de getallen te wijzigen. ook een licht knop rechts van de display.
Het horloge heeft de naam Super Lovers over de 2 helften van de band, en de datum 1996 en het logo Super Lovers aan de bovenkant van het gezicht. Ik denk dat de datum 1996 past bij als ik zou verwachten dat het horloge te zijn van, maar het zou een nieuwer ontwerp wordt gemaakt om retro. binnen te zijn, de module heeft een startdatum van 1984 in de datuminstelling modus, dus ik heb een vermoeden dat de module die gebruikt is op leasepark gebaseerd op de originele jaren '80 rekenmachine horloges.
Bekijk meer Replica horloges Zwitserse en patek philippe golden ellipse

2016年2月2日星期二

EDDIE BAUER Horloges DOUBLE WRAP LADIES '(TAN)

EDDIE BAUER Horloges DAMES DOUBLE WRAP (TAN) Gucci horloges Draai Precision Into Artwork Gucci horloges overstijgen standaard uurwerken in verfijnde en elegante wil het werk van kunstwerken. Zoek uit wat maakt deze luxe horloges gewaardeerd door de mode fanatici over de hele wereld. De hemel is geen beperking met Breitling horloges Breitling horloges zijn ontworpen om de grenzen van de lucht te controleren. met meer dan 70 een lange tijd van ervaring in het leveren van de beste uurwerken voor mensen die houden om te kiezen voor de hemel, heeft Breitling terecht kreeg de titel "officiële leverancier van wereld luchtvaart . "EDDIE BAUER Horloges DAMES DOUBLE WRAP (TAN) Novelty In Gucci Watches Planning de styling van de horloges bleek van cruciaal belang voor een door de fabrikant prestaties of falen. Beroemde horloge makers, die als Gucci horloges en Cartier gekapitaliseerd op merkherkenning, door het genereren van view types , die gemakkelijk had uitgekozen in een groep. EDDIE BAUER horloges DAMES DOUBLE WRAP (TAN) Bekijk meer replica Zwitserse en patek philippe nuovo stile

replica rolex

replica rolex
replica rolex