replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年12月23日星期二

Zwarte Horloges Op Krachtige Vrouwen

Laten we eerlijk zijn: horloges zijn een belangrijk modeaccessoire. Wanneer u een horloge te dragen niet alleen dat u er meer goed onderhouden, maar je te helpen bij het definiëren van jezelf tegen de miljoenen anderen die hebben een vergelijkbare stijl, die gelijke tred te houden met de "trends." Dat is de reden waarom die kijken je kiest kan een belangrijke beslissing, de beslissing die u onderscheidt van de rest.
Persoonlijk vind ik zwarte horloges. Ze gaan met meestal alles, en nog belangrijker, rock de kleur van de macht. De regel dat zwart niet kan gaan met bruin of blauw is kapot dus vele malen haar bijna trendy uit te gaan van je weg tegen. Als u een zwarte horloge en een bruine band goed, net als met een Jacques Lemans horloge en een hippe paar bruine hakken te dragen, dan heb je het af te trekken in de ader van high fashion.
Grootte doet er niet echt toe dames, maar houd in gedachten dat terwijl het dragen van zwarte macht horloges, het is beter om te hebben armband horloges in plaats van oversized horloges. Te groot van een zwarte horloge kan de schalen van delicatesse tip en laat uw ensemble op zoek nogal opzichtig, vooral als je gaat om normen overtreden op de manier zoals hierboven beschreven.bekijk meer replica Zwitserse en Breitling Chrono Avenger

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex