replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年8月1日星期五

Status Te Koop


Blijkbaar zijn ze nog steeds willen Armani, maar dat is gewoon goede smaak. Ze hebben hun ondergoed in Parijs gemaakt door de greatgreatgranddaughter van de vrouw die de beha uitgevonden. Als ze zich vervelen met commerciële geuren, zal Patou zweep iets te bestellen voor slechts $ 70.000 of zo gemaakt.

Maar hier is wat interessant is: nu kan iedereen winkelen, ze niet gaan winkelen. Ze hebben niet eens naar de couture shows. Ze zijn niet op afstand beïnvloed door wie wat bij de Oscars draagt. "De vrouwen die couture kopen," Karl Lagerfeld zegt, "willen niet geassocieerd worden met actrices."

De grote dames hebben een voorliefde voor goede, goedkope spul: ze hebben hun innerlijke mall rat gevonden. Hun persoonlijke shoppers ingesteld stijl en pak koffers, terwijl ze ophef vooral over de korting voor een bulk kopen bij Dior. Zij hebben de Green Stamps principe omarmd: iets gratis moet goed zijn.

Zet slechts vijf miljoen op uw Nieman Marcus kaart in een jaar en je krijgt een gratis threeweek vakantie; maar waarom zou je er een nodig is een mysterie.

Met andere woorden: ze zijn opnieuw uitvinden luxe. Goederen zijn democratisch, ze krijgen allemaal afgewaardeerd in het eindproduct; maar in een diensteneconomie, de luxe is dienst waar u alles voor het zeggen. Die edelen uit de Ch'in dynastie zou hun oude, oude verhaal nog steeds herkennen.

Deze website en de bijbehorende krant zich aan de Press Complaints Code Commissie of Practice. Als u een klacht heeft over de redactionele inhoud die betrekking heeft op onjuistheid of inbraak, dan contact op met de Editor door hier te klikken.

Als u ontevreden bent over het antwoord dat blijven dan kunt u contact opnemen met het PCC door hier te klikken.

The Scotsman biedt nieuws, evenementen en sport kenmerken van de omgeving van Edinburgh. Voor de beste up-to-date informatie over Edinburgh en de omliggende gebieden te bezoeken ons bij de Scotsman regelmatig of bookmark deze pagina.

Cookies zijn kleine bestanden die naar uw browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc) worden verstuurd vanaf een website die u bezoekt. Ze zijn opgeslagen op uw elektronisch apparaat.bekijk meer Zwitserse Rolex en Gucci Coupe

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex