replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年7月21日星期一

SunTrust team van Rolex 24 op slechts 30 minuten in de wedstrijd

SunTrust team van Rolex 24 op slechts 30 minuten in de wedstrijd

Max Angelelli nam de No 10 Chevrolet naar de garage met een motor probleem 25 minuten in de race. Het team stuurde de auto terug na een paar minuten, maar Angelelli was terug in de garage voor goede momenten later in de 50e werking van de prestigieuze sportwagen evenement.

Ongeveer vijf uur later, Alex Gurney nam de No 99 Chevrolet achter de muur na iets raken op de 3.56mile stratencircuit en prikken een gat in de radiator.

Gurney, een twotime serie kampioen en twotime kampioen samen met codriver Jon Fogarty, verloor vier ronden tijdens reparaties. Hun GAINSCO Racing team is het een fivetime NASCAR kampioen Jimmie Johnson heeft gereden in de afgelopen jaren. Gurney, Fogarty en Johnson eindigde 15 vorig jaar.

Angelelli begon de tweede plaats in de race die zaterdagmiddag begon. Hij en teamgenoot Ricky Taylor zal nog punten verdienen omdat Angelelli afgerond 30 minuten van de race, maar het zal hen achter in een enorm gat na GrandAm's seasonopening race.

"We hebben nog nooit een motor probleem in de hele tijd dat we de Chevrolet motor programma uit te voeren, dus dit is de eerste keer," zei teameigenaar Wayne Taylor. "Er was echt niets wat we waren bang. In feite, dit is waarschijnlijk de een 24 uurs Ik denk dat we allemaal voelden het enige wat we waren bang was het verkeer, en we hadden geen problemen. Echt gevangen ons verrast. "bekijk meer replica horloge en Rolex Milgauss

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex