replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年3月29日星期三

Bryan Ferry Design Horloge Voor H. Moser & Cie.

Ontworpen door het Engels muzikant, de H. Moser & Cie. Endeavour kleine seconde Bryan Ferry is een limited edition gemodelleerd naar begin van de 20e eeuw zakhorloges. U vindt informatie te vinden, inclusief prijzen, hieronder.


Frontman van de jaren 1970 Britse rockband Roxy Music, Bryan Ferry gewerkt met H. Moser & Cie. Tot een polshorloge met zijn naam te ontwerpen. Voor inspiratie Ferry en H. Moser wendde zich tot de vintage zakhorloges in het museum van de horlogemaker, wat resulteert in een wit gelakte wijzerplaat met geblauwd stalen Breguet handen.

De samenwerking tussen Ferry en H. Moser & Cie. Ontstond nadat de muzikant werd geïntroduceerd aan het merk. Onder de indruk met zijn ethos, Ferry wilde meewerken aan een polshorloge design, iets Bertrand Meylan, chief executive van H. Moser & Cie., Gemakkelijk ingestemd met. "Ik ervoer Bryan Ferry, toen ik nog heel jong was, door mijn ouders", zegt  de dertiger Edouard Meylan, "en ik bewonder deze kunstenaar en zijn indrukwekkende carrière." Een uitgesproken vertrek uit de typische H. Moser & Cie. Look die voorstander baton indices en blad handen , de Bryan Ferry editie behoudt toch de typische schoon en bondig esthetiek van het merk.  




De wijzerplaat is een korrelig, mat wit, het maken van haar doet denken aan een geëmailleerde wijzerplaat. Rode accenten op de wijzerplaat geven het een splash van kleur, met inbegrip van de subtiele "Bryan Ferry" om zes uur dat de gebruikelijke "Swiss Made" vervangt. Evenzo klassiek gevormde, handen uit staal verhit boven een vlam tot blauw.


Kies vernietiging van het horloge is identiek aan de gewone Endeavour, met een roos gouden doosje van 38.8mm in diameter. Beide kanten van de zaak zijn concave, een functie die kenmerkend is voor het merk horloge gevallen.


Binnen is het met de hand wond HMC 321 beweging die drie dagen gangreserve heeft. Net als alle van de top van de lijn bewegingen H. Moser, de HMC 321 is voorzien van een verwisselbare echappement dat uit voor een nieuwe module kan worden verwisseld tijdens het onderhoud, waardoor de doorlooptijd. De Endeavour kleine seconde Bryan Ferry is een gelimiteerde oplage van 100 stuks. Het zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2016 met een prijskaartje van SFr17,000 of € 16.200. Update 8 december 2015: Prijs toegevoegd.Bekijk meer Zwitserse replica en Patek Philippe horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex